![]() |
İsmet Ergün Kimdir - İsmet Ergün Hayatı - İsmet Ergün Biyografi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmet Ergün Kimdir - İsmet Ergün Hayatı - İsmet Ergün Biyografiİsmet Ergün Kimdir - İsmet Ergün Hayatı - İsmet Ergün Biyografi Konya'da doğdu, 1972 den bu yana Berlin'de yaşıyor ![]() 1975-76 Berlin Güzel Sanatlar Akademisinde Konuk Öğrenci 1976-80 Sosyal Pedagoji Enstitü'sünü bitirdi ![]() 1986 Trier Yaz Akademisi'ne katıldı ![]() 1988-91 Andrej Woron atölyesinde "Etage" Resim ve Sahne Tasarımı Öğrenimi ![]() 1991-93 Hochschule der Künste Berlin, Fachbereich 11 (Bölüm 11) 1990-92 Theater Kreatur'da, Zimtläden, Das ende des Armenhauses, oyunlarında, reji asistanlığı, sahne ve kostüm çalışması ![]() Kölner fragment, kostüm çalışması, reji Tom Fecht ![]() ![]() 1996 Bremer Theater, Üç Kuruşluk Opera'da Andrej Woron'la sahne, kostüm ve reji çalışması ![]() 1987-03 ZDF, Terre des Homes, film serisinde kostüm çalışmaları ![]() Rejisörler: Lars Becker, Alejandro Quintana, Christof Röhl, Caspar Harlan, Luc Mc Bain ![]() Çeşitli reklam ve sinema filmlerinde sanat yönetmenliği ![]() 2007-08 Bende Sıra - Ich Bin Dran - kısa filminde senaryo ve reji ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|