Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, ergün, hayatı, ismet, kimdir

İsmet Ergün Kimdir - İsmet Ergün Hayatı - İsmet Ergün Biyografi

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Konya'da doğdu, 1972 den bu yana Berlin'de yaşıyor

1975-76 Berlin Güzel Sanatlar Akademisinde Konuk Öğrenci

1976-80 Sosyal Pedagoji Enstitü'sünü bitirdi

1986 Trier Yaz Akademisi'ne katıldı

1988-91 Andrej Woron atölyesinde "Etage" Resim ve Sahne Tasarımı Öğrenimi

1991-93 Hochschule der Künste Berlin, Fachbereich 11 (Bölüm 11)

1990-92 Theater Kreatur'da, Zimtläden, Das ende des Armenhauses, oyunlarında, reji asistanlığı, sahne ve kostüm çalışması

Kölner fragment, kostüm çalışması, reji Tom Fecht Baluer Engel, Theater des Westend, Andrej Woron'la, kostüm ve maske çalışması, reji: Peter Zadek ve Jerome Savary

1996 Bremer Theater, Üç Kuruşluk Opera'da Andrej Woron'la sahne, kostüm ve reji çalışması

1987-03 ZDF, Terre des Homes, film serisinde kostüm çalışmaları

Rejisörler: Lars Becker, Alejandro Quintana, Christof Röhl, Caspar Harlan, Luc Mc Bain

Çeşitli reklam ve sinema filmlerinde sanat yönetmenliği

2007-08 Bende Sıra - Ich Bin Dran - kısa filminde senaryo ve reji Ayni film Locarno'da uluslararası yarışmada, "gümüş leopar" olmak üzere, çeşitli ülkelerde, birinciliklerle birlikte toplam 22 ödül aldı

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com