Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hayatı, kimdirsezgi, mengi, sezgi

Sezgi Mengi Kimdir?Sezgi Mengi Biyografisi, Sezgi Mengi Hayaty

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sezgi Mengi

Sezgi Mengi (d 1985, Ystanbul) Türk sinema ve tiyatro oyuncusu

Ni?anta?y I?yk Lisesi ve Pera Güzel Sanatlar Lisesinden sonra Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatlary Yönetimi Bölümü'ne devam etti

Mengi'nin ilk tiyatro deneyimi I?yk Lisesi Tiyatro koluna girmesiyle ba?lady Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesine Geçti ve mezun olduktan sonra ?ahika Tekand'yn Studio Oyunculary tiyatrosunda oyunculuk egitimini tamamlady

Mesude Eraslan'yn ke?fi ile ilk televizyon denemesi olan ?arkylar Seni Söyler'de Deniz Akkaya ve Kerem Aly?yk ile oynady Daha sonra Yki Genç Kyz filminde Erim Karakterini canlandyrdy Çinliller Geliyor filminde Bedri karakterini oynady Son olarak Avrupa Yakasy dizisinde Fato?'un o?lu Alican karakteri için konuk oyuncu olarak rol aldy

Filmleri

2006 29-30 rol ady: Ata
2006 Çinliler Geliyor rol ady: Bedri
2006 Ahh Ystanbul rol ady: Tahir
2005 Seni Çok Özledim rol ady: Bulut Ertunç
2004 Avrupa Yakasy rol ady: Alican - Konuk Oyuncu
2004 Yki Genç Kyz rol ady: Erim
2004 Kyrlangyç (tv filmi)
2003 Hürrem Sultan rol ady: ?ehzade Mehmet
2003 ?arkylar Seni Söyler rol ady: Ferhat

Sezgi Mengi
Ö?retmenime a?yktym

Önce '?arkylar Seni Söyler' dizisinde oynady Sezgi Mengi O dizide Deniz Akkaya'ya a?ykty Ardyndan Hülya Av?ar'la 'Yki Genç Kyz' filminde ve sonrasynda Zuhal Olcay'la da 'Seni Çok Özledim' dizisinde rol aldy

Genç bir yetenek Kuliste özgürce sigara içebilmek için oyuncu olan, daha sonra oyunculu?u çok severek e?itimini alan Sezgi Mengi ile 'Yki Genç Kyz' filminde kamera kar?ysyna geçti?i ve Zuhal Olcay'la birlikte 'Seni Çok Özledim' adly diziye girdi?i günleri konu?tuk

Haftasonu: Önce biraz kendini tanytyr mysyn? SM: 19 ya?yndayym oyunculu?a ?ahika Tekand Stüdyo oyunculu?unda e?itim alarak ba?ladym Halen e?itimim devam ediyor Ylk olarak kamera önüne geçti?im dizi '?arkylar Seni Söyler' oldu 'Yki Genç Kyz' filmi ve sonra 'Seni Çok Özledim' dizisiyle sürdü

Haftasonu: Oyunculu?a nasyl girdin, aileden mi? SM: Onun çok komik bir hikayesi vardyr Lisede iken okulun tiyatro koluna girmi?tim Sahne kesiminde gizli gizli sigara içmek için ba?ladym Sonra çok ho?landy?ym için e?itimini almaya karar verdim Halen de sürdürüyorum, Ni?anta?y I?yk Lisesi, Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ne geçtim Pera'dan mezun oldum ?ahika Tekand'la sürdürüyorum

Haftasonu: Ylk televizyon dizisine nasyl teklif aldyn? SM: Deniz Akkaya, Kerem Aly?yk vardyBa? rol gibiydi Hikaye benim hikayem üzerine dönüyordu Mahalleye 30 ya?laryndaki bir kadyn ta?ynyr, 16 ya?ynda bir çocuk ona a?yk olur Rol çok ho?uma gitmi?ti Televizyonda çok i?lenmemi? bir konuydu Oynarken de çok keyif aldy?ym bir roldü Yönetmenimiz Mesude Erarslan'yn da ilk televizyon dizisindeki ilk yönetmenli?iyle, Deniz'in ilk ba? rolüydü, çok sevdi?im arkada?ym, çok yakyn dostum liseden okul arkada?ym Melisa Sözen de oynuyordu, onunla birlikte oynayacaktym

Haftasonu: Dizide ba?aryly olabildin mi? Bu arada Deniz'le a?k ya?amak nasyl bir ?eydi? Benim kendi ki?ili?imle rolüm arasynda da?lar kadar fark vardy Deniz çok ?eker bir kyz Hiç o açydan dü?ünmedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com