Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyorafisi, cündübeyolu, ebru, hayatı, kimdir

Ebru Cündübeyo?lu Kimdir, Ebru Cündübeyo?lu hayaty, Ebru Cündübeyo?lu Biyo?rafisi

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ebru Cündübeyo?lu Kimdir, Ebru Cündübeyo?lu hayaty, Ebru Cündübeyo?lu Biyo?rafisi

10 Eylül 1974 yylynda Heilbronn, Almanya'da do?du
Uluda? Üniversitesi Yktisat Fakültesi mezunu olan sanatçy, bazy özel tiyatrolarda görev yapty 1997 yylynda sinemaya ba?layan Cündübeyo?lu, Deliyürek dizisindeki "Avukat Ay?egül" rolü ile geni? seyirci kitlesine ula?ty
TRT ve özel televizyon kanallarynda dizi filmlerde ve sinemada rol alan sanatçy, evli ve bir çocuk annesidir

Filmografi
Kuzey Rüzgary - 2007
?öhret Okulu - 2007
Kuzey Rüzgary - 2007
Gizli Patron - 2006
Omuz Omuza (dizi) - 2004
Çynaralty - 2003
Koçum Benim - 2002
Deli Yürek - 1999
Gülüm - 1997

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com