|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, emre, hayatıemre, kimdiremre, kınay |
![]() |
Emre Kınay Kimdir-Emre Kınay Hayatı-Emre Kınay Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emre Kınay Kimdir-Emre Kınay Hayatı-Emre Kınay BiyografisiAdı Soyadı: Emre KINAY Doğum Tarihi : 01-01-1970 Doğum Yeri : İstanbul Eğitim: Lisans Ben Emre Kınay, 1970 yılında İstanbul’da doğdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1995 yılında Konservatuvardan mezun oldum ![]() ![]() ![]() Bunun yanında Konservatuvar eğitimim sırasında çocuklarla başlayan eğitimciliğim de aralıklarla halen devam etmekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2005 yılı mart ayı itibariyle “Duru Tiyatro”yu kurdum ![]() ![]() Bugüne kadar görev aldığım yapımlar aşağıdadır; Tiyatro Lourcine Sokağı Cinayeti- Yönetmenekcan Koşar Nikah Kağıdı - Yönetmen: Pekcan Koşar Ayyar Hamza - Yönetmen: Turgay Kantürk Barış - Yönetmen: Işıl Kasapoğlu Antigone – Yönetmen: Robert Sturua Sınır - Yönetmen: Emre Kınay Simyacı - Yönetmen: Mehmet Ulusoy (Dostlar Tiyatrosu prodüksiyonu - Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü) Bozuk Düzen - Yönetmen: Müşfik Kenter Ölümsüzler - Yönetmen: Murat Karasu Mary ![]() ![]() ![]() (Afife Jale Ödülleri - En iyi Erkek Oyuncu adayı) İkinci caddenin Mahkumu -Yönetmen: Emre Kınay (Afife Jale Ödülleri - En iyi Erkek Oyuncu adayı) Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?: Yönetmen: Burak Karaman Sınır - Yönetmen: Emre Kınay Kara Sohbet : Yönetmen: Arzu Bigat Baril (Duru Tiyatro Prodüksiyonu) Ayrıca TRT’de “Yol Geçen Hanı” ve Kanal D’de “Sen Gidince” adlı bir yarışma programında sunuculuk Oynadığı Diziler Karamel İki Aile Esir Şehrin İnsanları İstanbul Şahidimdir Berivan Yılan Hikayesi Yeditepe İstanbul Oynadığı Sinema Filmleri Dün Gece Bir Rüya Gördüm Kurtlar İmparatorluğu İnşaat Yüzleşme alıntı |
![]() |
![]() |
|