|
|
Konu Araçları |
biyografisi, cilasun, hayatı, kimdirmustafa, mustafa |
Mustafa CİLASUN Kimdir?Mustafa CİLASUN Hayatı,Mustafa CİLASUN Biyografisi ... |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa CİLASUN Kimdir?Mustafa CİLASUN Hayatı,Mustafa CİLASUN Biyografisi ...[color=Ona nai olsaydım! [/color] [color=Hayı [/color] [color=Sen [color] [color=Yinede [color] [color=Düşünmek [color] [color=İçin[color] [color=Neden [color] [color=Kendine [color] [color=Kattığını [color] [color=Anamak derdin[/color] [color=Şiilerinin [/color] [color=Esarını [/color] [color=Yaşatmak [color] [color=Peki niçin[color] [color=Bi [/color] [color=Uğaş [/color] [color=Vemedin mi[/color] [color=Hainde seyreden[/color] [color=Sinem[color] [color=İçin[color] [color=Oysaki[color] [color=Günerce [/color] [color=Düşündüm [color] [color=Niye [color] [color=Sen lduğunu[/color] [color=Haa [/color] [color=Çözemedim [color] [color=Sen [color] [color=Biken[/color] [color=Mealinde[/color] [color=Esenikken[/color] [color=Det nedir [/color] [color=Bimezken[/color] [color=Niye [color] [color=Beni de[color] [color=Aniden çektin[color] [color=Beki [/color] [color=Fak etmedin [/color] [color=Yanızca [/color] [color=Cebettin[/color] [color=Mana[color] [color=İçinde [color] [color=Sen[color] [color=Onu e ettin [/color] [color=Müehhez [/color] [color=Kıdın[/color] [color=Hâbuki[/color] [color=Seni [color] [color=Needen [/color] [color=Tanıdım [/color] [color=Ne [color] [color=Anardım[/color] [color=Sadee[/color] [color=Meak içinde[/color] [color=Saınan [/color] [color=Bicandım[/color] [color=Sen [color] [color=Yazıarınla[/color] [color=Manaaştın[/color] [color=Cezbi[color] [color=Yaşattın [color] [color=Bana[color] [color=Deuni [/color] [color=Bi anlam [/color] [color=Kattın[color] [color=Sadee [/color] [color=Bi [/color] [color=Yazandın [color] [color=Bi bak[/color] [color=Şimdi[color] [color=Ne yaptın[color] [color=Yanızlığın [/color] [color=İçinde[color] [color=Sen[color] [color=Kayblunca [/color] [color=Bi kahır [/color] [color=Yaşattın[color] [color=Güü [/color] [color=Hekes sever [/color] [color=Onu muhakkak ki [color] [color=Kklamak ister[/color] [color=Yapakları [/color] [color=Aasında[/color] [color=Saınan[/color] [color=Tikeni[color] [color=Öneler[/color] [color=Hiran içinde [/color] [color=Bi hazzı [/color] [color=Dier[/color] [color=Onun[color] [color=Zaifliği [/color] [color=Kaşısında[/color] [color=Tefekkü eder [/color] [color=A’ı niyaz eder [/color] [color=Ve çekiir gider[/color] [color=Edebin [color] [color=Bedbiniğinde[/color] [color=Yazının [color] [color=He halinde[/color] [color=Düşünmenin[color] [color=Enginiğinde[/color] [color=Anamayı diler[/color] [color=Tesiin[/color] [color=Kimden lduğunu[/color] [color=İdak eder[/color] [color=Nedametten [color] [color=Vazgeçe[/color] [color=Bi ders [/color] [color=Oduğunu[/color] [color=Hıfzede[/color] [color=Bu manada[color] [color=Haine şükreder[/color] [color=O sessize[/color] [color=Deme çekiir[/color] [color=Hainde ki seyre [/color] [color=İmtinaık[/color] [color=İçinde gier[/color] [color=Mustafa CİLASUN [color] |
06-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa CİLASUN Kimdir?Mustafa CİLASUN Hayatı,Mustafa CİLASUN Biyografisi ...[color=B i i r m i s i n! [/color] [color=Biir misin neler vardır bakışlarında![/color] [color=Gözerin bir başka konuşur bilir misin?[/color] [color=Sana seni anatırım, [/color] [color=Sana; kendimi anatırım[/color] [color=Sana söyemediğimi anlatır bakışlarım…[/color] [color=Bi şarkı mırıldanırım dudaklarımda[/color] [color=[b]İ[b]stersen haykırırım sana duygularımı[/color] [color=Yanızca bizim dünyamızı istiyorum![/color] [color=Ama uzak çk uzak![/color] [color=Bide sen tutman ellerimden[/color] [color=[b]Düş[b]erim boşluğa…[/color] [color=[b]Sen ve diğ[b]erleri birliktesiniz![/color] [color=Hep elerinden tutarsın onların,[/color] [color=Sözerin hep onlardan yanadır[/color] [color=[b]Bakamam sana…[b][/color] [color=Bakaım; haykırır bakışlarım[/color] [color=Gemeyin üstüme[/color] [color=[b]Bütün bakış[b]larım okunacaktır[/color] [color=Okunması anaşılması lazımdır[/color] [color=Gözerim bambaşka konuşur sana[/color] [color=[b]Sana seni[b][/color] [color=[b]Sana; kendimi[b][/color] [color=Sana söyeyemediğimi anlatır bakışlarım…[/color] [color=[b]Mustafa CİLASUN[b] [/color] |
06-24-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa CİLASUN Kimdir?Mustafa CİLASUN Hayatı,Mustafa CİLASUN Biyografisi ...[color=[img]http:/frmsinsinet/images/forumsinsimages/1/24-06-2012T12-13-35c602c2_forumsinsinet_jpg[/img][/color] [color=1957 yıın da Kayseri doğumlu Mustafa Cilasun[/color] [color=İşetme fakültesini 2ci sınıfta,[/color] [color=kul heyecanı kaybolduğu için bırakmak zorunda kalır Daha sonra ticarete başlayarak[/color] [color=On yı kadar ticaretle iştigalini sürdürür[/color] [color=Uusal bir gazetenin bölge temsilciliğini yaparak yorum yapmak fiiline başlamıştır [/color] [color=Adığı olumlu bir davet ile kamuda görev yapmaya başlayan Sayın Cilasun[/color] [color=yönetii sıfatıyla çalışmalarını sürdürmektedir[/color] [color=Yaptığı göevler itibariyle Otobüs İşletme Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, [/color] [color=Kütür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sivil Savunma Müdürlüğü görevlerini yaptıktan sonra [/color] [color=hâihazırda İdari İşler Müdürlüğü görevini sürdürmektedir[/color] [color=İzedebiyat, antloji, edebi defter, Sanat âlemi, Edebi meclis, Şiir ve şair dünyası,[/color] [color=Tükiye şairler birliği, Hikâyeler net, Aşk medresesi, İslamiyet gen, Bilginin efendisi, [/color] [color=Muttaki, Net frumlar, Es selam, Kalb-i mecruh, Umut yolcusu, Şiir ve şair dünyası, [/color] [color=şiireal, Yazıhane, Felsefe, Anlamak, Cemaat ve benzeri olan, edebiyat-şiir ağırlıklı sitelerde yazmaya devam etmektedir…[/color] [color=Sıası ile bugüne kadar;[/color] [color=1 anı oman(Nakşeden izler),hikâye, makale, deneme ve[/color] [color=1550 şii çalışması bahsi geçen sitelerde okuyucuların ilgisine sunulmuştur[/color] [color=Diyr ki Sayın Cilasun;[/color] [color=”Yazmaktan maksadım şimdiye kada gönül hücremde hapsolan duygularımın,[/color] [color=dstlarla paylaşım esasına dayanmaktadır”[/color] [color=Mutu bir evliliği olan Sayın Cilasunun dört erkek ve iki kız çocuğu bulunmaktadır[/color] [color=Üç çcuğunun mürüvvetini gören Mustafa Cilasun’un halen Kayseri de ikamet etmektedir[/color] alıntı |
|