![]() |
28 Günde Kırışıklıklara Son / 28 Günde Kırışıklıklara Son |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 28 Günde Kırışıklıklara Son / 28 Günde Kırışıklıklara Son28 Günde Kırışıklıklara Son Estetik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 28 günlük program Nicholas Perricone’un vücudu ve yüzü gençleştirme programının süresi 28 gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antioksidan takviyesi Nicholas Perricone’nin uyguladığı ‘Besinlerle üç günde yüz gerdirme’ planı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırışıklıklarla savaş planı Nicholas Perricone’nin ![]() ![]() ![]() * Günde 8-10 bardak su için ![]() * Üç öğün yemek yiyin ![]() * İki ara öğün yiyin ![]() ![]() ![]() * Her öğünde ve ara öğünlerde protein ![]() ![]() ![]() ![]() * Pek çok kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üç günlük rejim listesi Uyanınca * Yarım litre su Kahvaltıda * 3 yumurtanın akı ve bir yumurta sarısıyla yapılmış omlet ![]() * 7- 8 santim kalınlığında bir dilim kavun veya 1/4 fincan kiraz veya vişne ![]() ![]() Öğle yemeğinde * 125- 150 gram ızgarada pişirilmiş somon balığı veya az tuzlu suda güzelce yıkanmış ton balığı veya konserve sardalya balığı * 2 çay fincanı kırmızı lahana ![]() * 7 santim kalınlığında bir dilim kavun veya 1/4 fincan kiraz veya vişne ![]() İkindi Vaktinde * 60 gram haşlanmış tavuk göğsü ![]() * 4 adet taze fındık * Yarım yeşil elma * Yarım litre su Akşam Yemeği * 125- 150 gram ızgara balık * 2 fincan kırmızı lahana * 1 fincan haşlanmış brokoli * 7 santim kalınlığında bir dilim kavun veya 1/4 fincan kiraz veya vişne * Yarım litre su Yatmadan Önce * 60 gram yağsız ve tuzsuz haşlanmış hindi ya da tavuk göğüs eti * Yeşil elma * 3- 4 badem lYarım litre ya da daha az su ![]() |
![]() |
![]() |
|