|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fiyatları, hakkında, parfüm, tanıtım |
![]() |
27 Parfüm Tanıtım ve Fiyatları / 27 Parfüm Tanıtım ve Fiyatları hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 27 Parfüm Tanıtım ve Fiyatları / 27 Parfüm Tanıtım ve Fiyatları hakkında1 ![]() Alien Eou Luminescente: Doğal enerjiyi yansıtan bir tılsıma sahip kutsal bir taşı çağrıştıran şişe güneşin enerjisini yansıtan bir kokuyu içeriyor ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Nötre Flöre Iris: Provence’ın ham ve gizemli kokularından ilham alan bu parfümün kalbinde İtalyan irisleri yer alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Make me Smile: Hesaplı fiyatı ve tatlı ismiyle dikkat çeken bu parfüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Marine de Bourbon: Dünyaca ünlü “Princesse Marina de Bourbon” tarafından yaratılmış olan parfüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Le Chevrefeuille: Parfümün yaratıcısı Camille Goutal’in Provence bahçelerinde geçen çocukluğundan esinlenerek hazırladığı bu koku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() Diamonds: Markanın en şık ve iddialı bu parfümünün yüzü ünlü şarkıcı Beyonce Knowles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() 21 Costume National: Markanın tasarımcısı Ennio Casa’nın yarattığı bu lüks parfüm özgün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() I Loewe You: Greyfurt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] 9 ![]() Romance: Gerçek aşk ve tutkuya inananlar için yaratılmış olan parfüm odunsu ve çiçeksi bir yapıya sahip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() Hypnose: Hipnoz edici bir güzelliği vurgulayan parfümün baş notasında arzu çiçeği var ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() Edat D’Arpege: Alber Elbaz eşliğinde tasarlanan şişesi ile art-deco dönemine gönderme yapan parfümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() Fuel For Life: Ferah ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() Amethiyst: Lüks ve tehlikeli duygular ortaya çıkaran koku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() Emerald Dream: Duyuları harekete geçiren bu parfüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() Cool Water: Mavi ve türkuazın ışıltılı tonlarındaki özel ambalajı ile su gibi ferahlatıcı bir etkiye sahip olan bu parfüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] 16 ![]() Energizing Fragrance: Anason ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() Bronze Goddess: Sınırlı sayıda üretilen bu “ilahi yaz güzelliği koleksiyonu” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() Mint Tea Body Water: Nanenin ferahlığı ile teninizi saracak olan bu vücut spreyi silikon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 ![]() Happy Heart: Clinique çiçeklerinin kalbi Happy’nin yeni versiyonunda hayat buluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() Eau Pure: Taze ve sulu meyvelerden greyfurt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21 ![]() Lovely: Bu parfüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() Armoni Code: Bastan çıkaran kokusunda ışık saçan zarif çiçekleri bir araya getiren parfümde mükemmel turuncu çiçek esansı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() Grapefruit Cologne: Duyguları canlandıran greyfurt araması ile baharat özlü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ![]() Insolence Eau de Parfüm: Günümüzün en beğenilen parfümlerinden biri olan Insolence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 ![]() Naturelle: Hafif çiçek ve krem kokularını andıran ![]() ![]() ![]() 27 ![]() Lotus Blue: Blue Lotus parfümü turunçgil meyvelerinin berrak tazeliği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|