|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boyatacaksanız, saçınızı, trendler, trendler or saçınızı, yeni |
![]() |
Saçınızı boyatacaksanız işte yeni trendler/Saçınızı boyatacaksanız işte yeni trendler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçınızı boyatacaksanız işte yeni trendler/Saçınızı boyatacaksanız işte yeni trendler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gwyneth Paltrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nomad Couture Floresan renkler öne çıkıyor İlhamını yeni şıklıktan ve çağımızın getirdiği hareketlilikten alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nature’s Goddess Gucci çantalardan esinlendim İlhamını kendine güvenen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canlı kayısı ve zencefil tonlarında pırıl pırıl renk vurguları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midnight Stage Koyu denim rengi çivit mavisi Yaşamlarımıza olağanüstü zenginlik katan bir tiyatro sahnesine benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Techno Poetry Alice Harikalar Diyarı gibi Kent yaşamının teknolojik yeniliklerle daha yumuşak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes saç rengini açabilir ama abartmamak lazım Ten ve göz rengine uygun olduğu sürece tüm insanların saçlarının rengini açabileceğini düşünüyorum ![]() ![]() Birçok insan ![]() ![]() ![]() Metalik tonlar erkek saçında inanılmaz durur Biz ![]() ![]() ![]() - Umarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçını boyamayı düşünen erkeklere bu sezon neler önerirsiniz? - Çoğu erkek saçlarını doğal rengine boyamak isterken çok koyu ya da kırmızı tonlara boyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İLK ÜNLÜ MÜŞTERİM JERRY HALL İDİ Tesadüfen saç tasarımcısı oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|