Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2009, burcunuz, cin, doğanlar, gösteriyor, neler, yılında, öküz

At Yılında Doğanlar / 2009 ÖKÜZ Yılında Çin Burcunuz Neler Gösteriyor ?

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

At Yılında Doğanlar / 2009 ÖKÜZ Yılında Çin Burcunuz Neler Gösteriyor ?



At Yılında Doğanlar : 2009 Yılının yeniden büyük aşklar yaşamak zamanı olduğunu bilmelisiniz Sağlık konuları sizi fazla üzmeyecektir Ancak maddi konularda paranızı dikkatle kullanmak gerekiyor Şöyle derin bir soluk alıp plan yapmanın zamanıdır Hırslı ve girişimci olmak yerine sağlamcı ve sakin olmak gerekir Yılın sorunlarını nükte veya laf cambazlığı yaparak aşmak kolay değildir Çevrenizdeki itibar sahibi insanları ve deneyim sahibi dostlarınızın öğütlerini çok dikkatli dinlemeniz ve yararlanmanız gerekiyor Artıları ve eksileri gördükten sonra plan yapmalı ve harekete geçmelisiniz Boş zamanları bir hobi geliştirip geçirmeye ve daha sonraki verimli zamanı sabırla beklemeye çalışmalısınız
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.