![]() |
Serdar Bilgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar BilgiliSerdar Bilgili, Kahramanmaraş'lı bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ![]() ![]() Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) giden Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde (Redlands, California) İşletme dalında eğitim gördü ![]() ![]() ![]() Serdar Bilgili'nin BJK'daki yöneticilik kariyeri ise 1992 yılında BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı ![]() ![]() 2000 Yilinda BJK Baskani Secilen Bilgili,2004 yilinda Görevinden Istifa etti ![]() Aktif olarak fotografçılıkla ilgilenen Bilgili, bugüne kadar ABD'de iki, Türkiye'de iki olmak üzere toplam dört fotoğraf sergisi açtı ![]() ![]() Evli olan Bilgili bir kız çocuk babasıdır ![]() İngilizce ve Almanca bilmektedir ![]() Serdar Bilgili İle Kısa Sohbet Serdar’la 1974’ten sonra 7 yıl boyunca aynı sıraları paylaştım ![]() ![]() Ta ki yıllar sonra onu Beşiktaş Kulübü’nün yöneticiliğine soyunmuş olarak görünceye kadar ![]() ![]() Nasıl başladığı da ilginçtir; o zamanlar yazdığım bir başka internet sitesinde onu bazı icraatlarından dolayı eleştiren bir yazım çıkmıştı ![]() ![]() ![]() Daha sonra birkaç vesileyle bir araya geldik ama genelde işlerinin yoğunluğu sebebiyle onu rahatsız etmemeye ve bulunduğu makamı yazılarıma malzeme avantajı yapmamaya özen gösterdim hep ![]() Dünkü istifa haberini duyunca bir garip oldum; hem üzüldüm, hem sevindim ![]() Üzüldüm çünkü genelde başarılı olarak gördüğüm bir arkadaşımın o koltukta oturuyor olmasından gurur duyuyordum; bu hazzım yarım kalmış oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan seviniyordum çünkü nihayet bir büyük kulüp başkanı bu garip küfür kıyamet içerisinde sürüp giden, bu bize has “futbolmania”nın tepesinde olmanın albenisine, koltuk sevdasına/esaretine yenik düşüp de sineye çekmemiş oluyordu futbolun bu iğrenç nankörlüğünü dahası arsızlığını ve her gün biraz daha azıtan terbiyesizliğini ![]() İyi anımsıyorum; 3 sene evvel bir sohbetimizde aynen şunları söylemişti Serdar: “9 yıldan beri Beşiktaş’ta görev alıyorum ve son bir yıldır da başkanım; çok yoğun biçimde bu işe veriyorum kendimi ama bu koşuşturmaya değiyor çünkü hayatımın en onurlu dönemini yaşıyorum ve bu onurun bana bir ömür boyu yeteceğini biliyorum ![]() Dün görüyordum ki, onuru, hâlâ hırsından öndeydi Serdar’ın ![]() Uzun süredir de sesini duymamıştım; kendisine bir telefon açıp “hayırlı olsun” demek, duygularımızı karşılıklı olarak aktarmak istedim ![]() Bugün kendisiyle yaptığım o kısa telefon görüşmesini aynen aşağıya aktarmayı bir ihtiyaç hissediyorum: - Serdarcım, aldığın karar için çok üzüldüm ama yaptığını doğru ve yerinde buluyorum ![]() ![]() ![]() - Teşekkürler sevgili kardeşim ![]() ![]() - Biliyorum, bu anlamda bana pek ihtiyacın yok; dilediğin basın organına, dilediğin açıklamayı yapabilirsin ama seni desteklemek adına soruyorum: Benden istediğin bir şey, ntvmsnbc okuyucularına iletmemi istediğin bir mesaj falan var mı? - Hissettiklerini, düşündüklerini yaz Tayfuncum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Anlıyorum ve sana gönülden katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları kendisine soramadım bile… Soramayışımın sebebi, telefonla yakaladığımda kalabalık ve gürültülü bir yerde olması değildi ![]() Serdar’ın ses tonuydu sordurmayan ![]() Kararından emin, içi çok rahattı, konuşurken ![]() |
![]() |
![]() |
|