![]() |
Bir Kutu Dolusu Yaşam ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kutu Dolusu Yaşam ...Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmiş ![]() ![]() ![]() Kocaman bir fırça ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yapıp içine gir diye ![]() ![]() ![]() Düşler serpiştirdim gizlice, düş kurmayı unutma diye ![]() Bir tanede elma şekeri yerleştirdim, içindeki çocuğu yeniden tadabil diye ![]() ![]() ![]() Güneşin batışını, billur suyun sesini, kırmızıyı, gelinciklerin saflığını, taze ekmeğin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını da sığdırdım ![]() Ruhlarımız aç kalmasın diye ![]() ![]() ![]() Kutuya biraz da sevecenlik koydum, güçlü ol diye, çünkü acımasız olan güçsüzdür ![]() Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya, barışı ve özgürlüğü sunmak için ![]() ![]() ![]() ![]() Bir buket sevgi, bir yudum aşk ve yarım bir elma da koymadan edemedim ![]() ![]() ![]() ![]() İçtenliği, umudu neşeyi, bağışlayıcılığı, özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım, `Ben` in dışına çıkıp bize ulaşabilelim diye ![]() ![]() ![]() Son olarak da bir kart iliştirdim kutuya bak bu kartta neler yazıyor: Bu kutunun kapağını her kaldırışında yaşamla ilgili yepyeni şeyler keşfedeceksin ![]() ![]() Kısacası bütünüyle `insan` ol ![]() Unutma (!) Yaşam dokuması henüz tamamlanmamış , olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|