06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmedikleriniz Sizindir…
Rüyaysa gördüğünüz ve zamana takılıysa ;uyansanız da içinde kalmak için mücadele edersiniz, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz görmeye Ve rüyanızda gördüğünüz nesne ne ise, ne için bu kadar mücadele ettiyseniz ,uyanınca rüyadan ,düşün peşine “nerede olduğunu bilmiyordum”gibi bahaneler rafa kaldırıp yollara düşün gerekirse Bir imge bir düş; belki geleceğinizdir Vazgeçerseniz eğer asla sizin olmayacaktır Elinizle bir kenara atacaksınız kaderinizi Kaderler yeni baştan yazılacak Tüm dengeleri değiştirmeye ne hakkınız var? Endişeleriniz var biliyorum Bir başkası isteyebilir “kaderim “ dediğinizi İstemenin derecesi değil mi önemli olan Öyleyse…
Sizde haklısınız, belki gerçekten istemiyorsunuzdur O zaman sessizce çekilin yoldan Bu kadar kolaysa vazgeçmek, gidin Gelmelere o kadar hazır kişi var ki… beklemelere razı Oysa siz kalmalara dahi tahammül edemiyorsunuz Aramaya ise gücünüz yok Sabredemeyecek gibi görünüyorsunuz En iyisi ben bunları hiç söylememiş siz hiç duymamış olun…
Yanılıyor muyum yoksa, istediğinizi mi söylüyorsunuz? “sizi anlamıyor muyum?”neyi anlamalıyım Bu kadar kolay pes edişleri anlayamam Ben “benim” dediklerimi bir başkasına veremem Kaderimi ellerimle bir başkasının kaderi yapamam Ben söylenmesi gerekenleri erteleyenlerden değilim Gülmeler ertelenmez,ağlamam gerekiyorsa bir başka zaman saklayamam gözyaşlarımı “kaybettiniz” demek Önceleri benimde kaybettiklerim oldu Aradım,yoruldum,buldum çoğunu Bulamadıklarımın hatırasını yaşattım Yerine yeni şeyler koysam da asıllarını hiç unutmadım Belki sizde sadece hayallerle yaşayabilirsiniz Elinizdeyken yaşamak, hatırasıyla avunabilirsiniz ,kim bilir Kararınızı çabuk verseniz iyi olur Yollara düşmüş kaderinizi elinizden almaya o kadar çok gönüllü var ki
Tavrınız değişti, değişen ne ki? Anlaşılan mücadele etmeye karar verdiniz Öyleyse mutluluklar…o artık sizin…
Unutmayın; vazgeçmedikleriniz sizindir…
ahugazel
|
|
|