|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bitmekte, boş, elimde, kalemin, sayfaların, seninse, silgi, yırtıkve |
![]() |
Benim elimde silgi.. Seninse boş sayfaların yırtık..Ve kalemin bitmekte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim elimde silgi.. Seninse boş sayfaların yırtık..Ve kalemin bitmekteİçimde gizliden gizliye sakladıklarım vardı ya hani ![]() ![]() Yüreğimde beslediğimher şeyden koruduğum izler vardı ya hani ![]() ![]() işte ben tümünü sana vermeye geldim bu gece ![]() ![]() Sığabildiği kadarını bu geceye arta kalanları gündüzlerine ![]() ![]() ![]() İnsanın rahatlıkla sığınabileceği kadar parlaktı bakışların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç korkmadan ve hiç kaçmadan dikilip karşına ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bütün benliğimide savurdum bir dokunuşla havaya ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ![]() ![]() ![]() Ne kadar "yok"sa herşey o kadar olacaktı "aşk" ![]() ![]() Anlamadın ![]() ![]() Anlatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() O sabah kara bir defter sayfası buldum yatağının kenarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlama ve bitiş noktalarından ibaretti hayatın ![]() ![]() ![]() Ve aralarda birkaç dağınık sayfa ![]() ![]() O sabah hiç pişman olmadan ama çok acı çekerek ![]() ![]() Bütün kadınlara maletmeden ama seni lanetleyerek ![]() ![]() Hayatımdan seni senin oyununla çıkardım işte ![]() ![]() "Ben değiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bu seferki sayfa o zamana kadar gördüklerinden daha büyüktü ![]() ![]() Sayfalar yanılttı seni ben de ![]() ![]() ![]() ![]() Yok ediyorum senin bıraktığın derin izleri ![]() ![]() Ve artık karalayamayacaksın eskisi gibi ![]() ![]() Korkma ![]() ![]() Meraklanma ![]() ![]() Şaşırma sakın ![]() ![]() Gidiyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızın uykulardan uyanmaların ![]() ![]() Gözlerini perdeleyen endişelerin ![]() ![]() Değişmeni AŞK sanıvermen ![]() ![]() Umutların ve insanları umutlandırmaların ![]() ![]() Bana dönmen ve beni sevme alışkanlığın ![]() ![]() Kapama gözlerinibak ![]() ![]() Bitiyor işte hepsi ![]() ![]() Bir adım sonrası ayrılık ![]() ![]() Bir adım sonrası benden sonrası ![]() ![]() "Ben" de senden sonrası kalmadı ![]() ![]() Bu senin "Son"ran ![]() ![]() Bu senin "Son" olman ![]() ![]() Çünkü gördün işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|