Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tümceler

Tümceler

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tümceler

'Ne garip bir oyuncak şu insan! Yürür, konuşur ve acı çeker 70 kilodur Kendisine ve çevresine ait hiçbir şey bilmez Bir nevi ıstırap makinesi İplerini başkaları çeker Hantal ve şapşal bir robot Neye sevinir bilinmez Sınırsız olan hayalleri ve acı kabiliyeti Etten bir kafes ve aciz içinde kıvranan bir ruh Vücut araba, akıl arabacı Ama gözleri bağlı arabacının, arabaya hükmeden, atlar Buda haklı: Varolmak için yok olmak lazım, parça bütüne kavuşacak ki hasret dinsin Bütün musiki, bütün şiir, bütün aşk, bu bir çuval kemik, bu asi ten, bu aptalca endişeler ne olacak? Ne olacağını bilen var mı? Kader hep oynayamayacağı roller yükler insana ve ıslıklar Alkışlar sahtekarların
Alıntı Yaparak Cevapla

Tümceler

Eski 06-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tümceler

"Öyle büyük umutlarım olmadı benim, büyük düşlerim, özlemlerim, büyük beklentilerim olmadı Koşullarım beni oluşturdu ben acılarımı buldum Herkes gibi yaşasaydım
eğer, yaşamı onlar gibi görebilseydim çarşılar yeterdi
avutmaya beni Bir gömlek, bir ayakkabı, bir elbise; bir
yemek lokantalarda; televizyon, halı, masa ve daha nice
eşya yeterdi yalnızlığı örtmeye, kendimi göstermeye, va-
rolmaya, 'dar çevre yitikleri'nde önem kazanmaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Tümceler

Eski 06-23-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Tümceler

'Ne garip bir oyuncak şu insan! Yürür, konuşur ve acı çeker 70 kilodur Kendisine ve çevresine ait hiçbir şey bilmez Bir nevi ıstırap makinesi İplerini başkaları çeker Hantal ve şapşal bir robot Neye sevinir bilinmez Sınırsız olan hayalleri ve acı kabiliyeti Etten bir kafes ve aciz içinde kıvranan bir ruh Vücut araba, akıl arabacı Ama gözleri bağlı arabacının, arabaya hükmeden, atlar Buda haklı: Varolmak için yok olmak lazım, parça bütüne kavuşacak ki hasret dinsin Bütün musiki, bütün şiir, bütün aşk, bu bir çuval kemik, bu asi ten, bu aptalca endişeler ne olacak? Ne olacağını bilen var mı? Kader hep oynayamayacağı roller yükler insana ve ıslıklar Alkışlar sahtekarların
Alıntı Yaparak Cevapla

Tümceler

Eski 06-23-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Tümceler

"Öyle büyük umutlarım olmadı benim, büyük düşlerim, özlemlerim, büyük beklentilerim olmadı Koşullarım beni oluşturdu ben acılarımı buldum Herkes gibi yaşasaydım
eğer, yaşamı onlar gibi görebilseydim çarşılar yeterdi
avutmaya beni Bir gömlek, bir ayakkabı, bir elbise; bir
yemek lokantalarda; televizyon, halı, masa ve daha nice
eşya yeterdi yalnızlığı örtmeye, kendimi göstermeye, va-
rolmaya, 'dar çevre yitikleri'nde önem kazanmaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com