naSıL unuttuk ama ya$aDıkLarımızı bi cıRpıda... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
naSıL unuttuk ama ya$aDıkLarımızı bi cıRpıda...Sen qidince her şey bir yalan qibi bitti bile ![]() Peşinden dolandılar durdular Herqün aynı sahneleri yaşıyordum sanki Herqün ama herqün nefesim kesiliyordu bir öncekinden fazla, katla! ßir okadar da, inatla![]() ! Neler yaşadıysak eqer, iyi,kötü,qüzel,cirkin ![]() Aynen öyle Aynen yaşadıqımız qibi, silindiler sahipsizce Unutuldular, özlenmez oldular Sahipsiz, bir başına kaldı akıp qiden zamanlar![]() Hayat sıfırlandı, ama kalp yaşadıklarını unutamazdı “Bu son olsun” dedim hep ßu son ‘ du işte dayan kalbim! ßiraz daha qayret![]() Neler atlattık beraber, bu vız qelir,öyle de qider![]() “Bu son olsun” dedim hep Yüreqim huzur bulsun biraz da Daha fazla nefret ettiremem kendimden ßu da vız qelir, öyle de qider… Fırsat bırakmadılar hiç bana Derdimi anlatmam için zamana![]() Dalmak icin qözlerinin dipsiz kuyusuna, caldılar zamanımı! Fırsat bırakmadılar bana… Ne kadar pişmanlık duyuyormuş oysa insan ![]() Ahh! Aptal kafa! Diyormuş kaybedince bir parcasını![]() Özlüyormuş meqer, özlemek nedir bilmezken önceden![]() Taşlara vuruyormuş kafasını Her şarkı, bir parcasını daha alıp qötürüyormuş![]() Her yazılan yazı, daha da yaklaştırıyormuş sevdiqine![]() Onu her qördüqünde, aklına o şarkılar qelir de, alırmış kalemi eline![]() ßaşlarmış yazmaya![]() Onu nasıl bıraktıqını, nasıl yolladıqını yazarmış satırlarına![]() Sonra,bir damla yaşla bütünleşirmiş kaqıtları![]() O bir damla yaş, sel olup da akarmış sevdiqinin kalbine, sessizce![]() Göl olurmuş da beslermiş daqları![]() Deniz olur, okyanus olur, en sonunda sıqmaz olurmuş Ama![]() Nafile… Yakıştıramadım yaptıklarımı kendime Herqün kendime eziyet etmek de niye? Görmemezlikten qelsen, olmuyor![]() Gözler qörmese bile, kalp işitiyor,duyuyor,hissediyor Aslında bütün orqanların qörevini kalp, TEK BAŞINA yapıyor Nasıl unuttuk ama yaşadıklarımızı bir çırpıda ![]() Nasıl sildik ama qecmişimizi tek bir iz bırakmadan ![]() İnanmıştım oysaki ![]() İnandıqım hersey, masal oldu cıktı karsıma Şarkı,türkü,destan oldular sonra, baktıqım da… Sevildiqimi sanmıştım oysaki![]() Meqer hepsi, bir masaldan ibaretmiş Meqer hepsi, birqün bitecekmiş ßu bitirenin başrol oyunu da bana aitmiş ![]() Sonrasında , acımasızca pişmanlıklar ![]() Tamam ya uzatma! ßeraber silmiştik yaşadıklarımızı bir çırpıda ![]() ! Kaçtım ![]() Hayatı yaşamaktan hep kaçtım Nefret ettim zamanla Ne bir kimseye, ne de bir nesneye![]() Nefretlerim soyuttan![]() Kederimden![]() Nefretim kendimden! Yazdım ‘ elveda ‘ biletini, koydum avucuna ![]() Verdim hayatını sana, benimki de qitmiş yanında ![]() Tenenzül bile etmiyorsun deqil mi? Yaşanılanların bir önemi de yokki ![]() İnanır mısın, benim icinde öyle! ßen sadece, sende kalan hayatımı ve kayıp qiden zamanımı istiyorum , haberin olmasa bile…… |
|
|
|