Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hayatıservet, kimdir, kocakaya, servet

Servet Kocakaya Kimdir? Servet Kocakaya Hayatı-Servet Kocakaya Biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Servet Kocakaya Kimdir? Servet Kocakaya Hayatı-Servet Kocakaya Biyografisi

Merhaba Ben Servet Kocakaya

19 Mayıs 1973 yılında Bingöl'de doğdum 5 yaşında Çukurova'ya önce Antakya'nın Dörtyol ilçesine daha sonra da Mersin'e göçen ailenin en küçük ferdiyim İlk , Orta ve Lise eğitimimi Mersin'de tamamladıktan sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne girdim Halen 4sınıf öğrencisiyim

Müziğe Lise yıllarında şarkı söyleyerek başladım Üniversite yıllarında daha hız kazanan müzik ilgisi grup çalışmaları ve bireysel etütlerle gelişti1 yıl bağlama çaldıktan sonra Gitar kullanmaya başladım Gitar ile birlikte beste çalışmaları ortaya çıktı6 yıl boyunca Okulla birlikte gece klüpleri ve barlarda solist olarak çalışmalarım da oldu

Batı müziğine olan ilgim ozan müziğiyle birleşince kendi tarzımı oluşturma çabalarım ilk albümüme yansıdı Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Aşık Mahsuni'lerden Fatih Erkoç, Kayahan, Zülfü Livaneli'lere ve belkide Pink Floyd'a kadar uzanan duyguları taşıdığımı düşünüyorum Her dem yeni olanı yaratmak ve belki de bunları (türkü besteleri) gelenekselleştirmenin çabası ve umudu içindeyim

Bu albüm, Aranjör Yıldıray Gürgen ve Mahsun Kırmızıgül'ün ilgi ve beğenileri doğrultusunda yapılmaya karar verildi Albümdeki besteler aynen, hiç değişikliğe uğramadan en büyük saygıyı görerek Yıldıray Gürgen tarafından aranje edildi Hiç kimsenin olmayan sadece bana ve duygularıma ait tarz ve çizgi yaratmak umudundayım"

(alıntıdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com