06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Antares - Antares Kimdir? - Antares Hakkında
Kazım, ozan, barış, akif ve anıl  tanışmaları ayrı bir hikaye olan bu 5 kişi bir araya gelerek antares isimli grubu kurmuşlardır 
Kendi bestelerimizi tüm yurda yayma çabasındayız Bu yol ne kadar uzun bir yol olsa da çabamız ve çalışmalarımızdan bir şey eksilmiyor Bunun dışında özellikle Karadeniz yöresi olmak üzere türküleri çok seviyoruz Dilimiz ve elimiz yettiğince çalmaya çalışıyoruz Şu konuda da hem fikiriz; türküler olmadan bu topraklarda müzik yapılamaz Her zaman kendi rengimizde her zaman benzer türlerden uzak kalmaya çalışarak işler yapıyoruz
Umuyoruz ki bu sene güzel yerlerde güzel konserler vereceğiz
Her zaman daha farklı ve daha yenisiyle buluşmak üzere 
ÇOK MÜHİM NOT: Arkadaşlar, kesinlikle hiçbiryerde çıkıpta biz şöyleyiz, biz böyleyiz,biz kralız, biz padişahız, biz bu işi çözdük gibi laflar kullanmadık; kullanmayız  Biz biliyoruz ki bu sitede bizden çok daha iyi, çok daha sağlam gruplar var  Takipçi bakımından durumumuz inanın beni (barış) hiç heyecanlandırmıyor  Yani tabiki hoşumuza gidiyor ama şu sitede takipçisi çok olan daha iyiymiş gibi bi durum var  Bizim için çokda geçerli olduğunu düşünmüyoruz  Şayet görüyoruzki gerçekten aşmış diyebileceğimiz gruplar var ama bizim yarımız kadar takipçileri yok  Buna bakıpta onlardan daha iyi olduğumuzu söylemek aptallıktır 
Arkadaşlar, ben bazı eleştirilerden inanılmaz derecede rahatsız olduğum için grubum adına bunları yazma gereği duydum  Biz sadece ama sadece sevdiğimiz işi yapıyoruz  Defalarca kez söyledik ama hala saçmasapan muhabbetlere maruz kalıyoruz  Biz türkü aşığıyız  Biz bu ülkenin aşığıyız  Bu insanların, bu kültürün aşığıyız ve onları tamamen unutarak farklı bişey yapamayız  İsteyen arabesk desin isteyen kafasına göre yorumlasın  Umrumuzda olduğunu söyleyemem  Yolumuz bellidir, gidişat değişmez  Beğenen beğenmeyen herkeze çok teşekkür ederiz  Sadece rockla değil, müzikle kalın,en önemlisi herşeye rağmen ANTARES`le kalın 
|
|
|