|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, davut, güloğlu, hayatıdavut, kimdir |
![]() |
Davut Güloğlu Kimdir? Davut Güloğlu Hayatı-Davut Güloğlu Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davut Güloğlu Kimdir? Davut Güloğlu Hayatı-Davut Güloğlu Biyografisi1972 yılında Rize'de doğdu ![]() ![]() ![]() Ancak, içindeki müzik sevgisinin önüne geçemeyerek 1991 yılında İstanbul’a gelen Davut, İstanbul'da çeşiti ticari faliyetlerde bulunduktan sonra (fırın, market, sürücü kursu vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değerli sanatçı Arif Sağ’ın açtığı kurslara devam ederek müzik birikimini geliştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çok eser besteleyen sanatçı bu albümünde kendi eserlerini seslendirirken diğer besteci ve söz yazarlarının eserlerini de yorumladı ![]() ![]() İlk albümü için " ben beni yansıtamadım " diyen sanatçı memnuniyetsizliğini dile getirirken, sanatın eğitim ve çalışmalara gebe olduğunu kendisine bir kez daha kanıtlamış oldu ![]() ![]() 2001 yılının ocak ayında çıkan bu albümün ilk klibini , " NURCANIM " ikincisini ise " BENİM BÜYÜK ALLAHIM " adli parçalarına çekti ![]() ![]() ![]() 2,5 yıl aradan sonra bomba gibi bir albümle geri döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeynel Abidin'in çektiği fotoğraflarla yazın her rengini albüme taşıyan Davut Güloğlu ekranlara çıktığı ilk andan itibaren halkın büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaştı ![]() ![]() Sanatçının en büyük hedefi ise kendini özünü ve kişiligini hiç bozmadan sanatında her geçen gün daha başarılı olmak ve bir gün Karadeniz müziğini Avrupa’ya taşıyıp sevdirmek ![]() Albümleri Katula,Katula(2003) Nurcanım(2001) Sarılsam da Olmayi(1998) (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|