|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alkan, banu, biyografisi, hakkında, hayatı, kimdir |
![]() |
Banu Alkan Kimdir, Banu Alkan Biyografisi, Banu Alkan Hayatı, Banu Alkan Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banu Alkan Kimdir, Banu Alkan Biyografisi, Banu Alkan Hayatı, Banu Alkan Hakkında1 Nisan 1958 yılında Dubrovnik, Yugoslavya'da doğdu ![]() Gerçek adı Hırvatça "Yaban Gülü" anlamına gelen Remka Rebroyna olan Banu Alkan’ın, marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak 1 Nisan 1958'de (o zaman Yugoslavya) Hırvatistan'nın Dubrovnik kentinde dünyaya geldi ![]() Ailesiyle birlikte 1966 yılının Aralık ayında Dubrovnik'ten Balıkesir ili Edremit ilçesine göç etti ![]() ![]() ![]() Kartal Maltepe Lisesinde başladığını öğrenimine lise 2 ![]() ![]() ![]() Sanatçı, 17 yaşındayken evli ve zengin bir işadamı olan Gürbüz Hanif’le birlikte olmaya başladı ![]() ![]() ![]() Banu Alkan 1989 yılında çektiği son filminden sonra uzun bir süre ortada görünmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Afrodit” lakaplı sanatçı, her zaman olumlu tepki toplamasa da sürekli gündemde kalmayı başarmaktadır ![]() Filmografi İsyan (1975) Taksi Şoförü (1976) Akrep Yuvası (1977) Vurun Beni Öldürün (1980) Ağla Gözlerim (1981) Günah Defteri (1981) Ben De Özledim (1981) Nikah Masası (1982) Aşkların En Güzeli (1982) İlişki (1983) Bataklıkta Bir Gül (1983) Gecelerin Kadını (1983) Kadınca (1984) Sokaktan Gelen Kadın (1984) Kızgın Güneş (1984) Katiller De Ağlar (1985) Arzu (1985) Bu İkiliye Dikkat (1985) Sarı Bela (1985) Mavi Yolculuk (1986) Seviyorum (1986) Afrodit (1987) Güneşten De Sıcak / Sarı Güneş (1987) Yaşamak (1988) Vahşi Ve Güzel (1989) Tuzu Kurular (2001) - (TV Dizi) |
![]() |
![]() |
![]() |
Banu Alkan Kimdir, Banu Alkan Biyografisi, Banu Alkan Hayatı, Banu Alkan Hakkında |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banu Alkan Kimdir, Banu Alkan Biyografisi, Banu Alkan Hayatı, Banu Alkan HakkındaBanu Alkan GÜNDEM GÜNDEM GÜNDEM Jandarma Villa'da KREDİ BORCUNU ÖDEMEYEN BANU ALKAN ZOR DURUMDA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında 'Nerdeee bende site kuracak para' repliğiyle ününe ün katan, magazin gündeminin en tepesine yerleşen Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, evinden jandarma zoruyla çıkarıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haberturk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|