![]() |
Bir gün aşkı bulman en güzel aşkı yaşaman dileğiyle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir gün aşkı bulman en güzel aşkı yaşaman dileğiyleSözler uzadıkça uzadı ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bir anda kararan günlerim bir anda aydınlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül gözümle huzuru görüyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık aşkı hiç tatmadım sevmedim sevilmedim diyemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya seni hiç tanımasaydım aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk sevilmesi gerekeni sevmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk güzellik içindeki güzellik… Tek kişilik olmayan büyük bir nimet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk; insan dilinin anlatamadığın diyemediği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sana son sözüm ey sevdiğim ![]() ![]() Ve rabbim sana her iki cihanın da en güzel nimetlerini versin ![]() Bir gün aşkı bulman en güzel aşkı yaşaman dileğiyle ![]() Hoşçakal |
![]() |
![]() |
|