![]() |
Artık Ben Kendimi Bile Sevmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Ben Kendimi Bile SevmiyorumArtık Ben Kendimi Bile Sevmiyorum Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmamandan, sadece işin düştüğünde aramandan ![]() "N`aber, nasılsın" lâfının arkasına "Bir görüşelim mi?" ekleyememenden, anlamalıydım sevgisizliğini ![]() ![]() ![]() Ben, seni görmek için sınırlarımı zorlarken, senin umursamamandan, alaycı konuşmalarından, ya da senden vazgeçerim diye korkup önüme bir parça yem atmandan anlamalıydım ![]() ![]() ![]() ![]() Severdim özgürlüğümü, asi olmayı, bir bardak sudafırtınalar koparmayı, kimseye hesap vermemeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa biri benden hesap sorsun istedim, bir açıklama beklesin ![]() Bu biraz açık değil mi ya da "Hayır bir yere gitmiyorsun, evde oturuyorsun" dan başka bir şeydi bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar da kolaydımsenin için, ne kadar dazahmetsiz ![]() ![]() ![]() Tabiiki, bocalardın, emindin düzgün insan olduğumdan hayatında hiç karşına çıkmamış kadar düzgün, emindin seni çok sevdiğimden ve düşündüğümden; öyle olmasaydı her probleminde ilk beni arar mıydın? Nedenleri, niyeleri merak etmedim hiç, inan etmedim ![]() ![]() ![]() Bu kadar sevgisizliğinde seni nasıl bu kadar sevdim, onu merak ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi tekrar başlasak da, yalnızlığı paylaşsak da sana gönlümüaçabilir, gözüm kapalı güvenebilir miyim sanıyorsun? Şimdi artık tek başınayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık kendimi görmemek için aynalara bakmıyorum, üşürüm diye kazağını giymiyorum, ağlarım diye türkü söylemiyorum ![]() Belki de sen haklısın! Artık ben bile kendimi SEVMİYORUM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|