06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir İnsan Nasıl Sevilir?
Bir İnsan Nasıl Sevilir?
Merhaba aşkım,
Bir eylülde, bir yağmur yağıyordu ya hani, geldin yanıma bütün bereketinle Nasıl bir heyecanla bekledim gelişini anlatamam Garipti biraz da, çünkü kaşını gözünü görecektim, ellerini tutacaktım, öpecektim hasretle utanarak O gün yoldaydı en sevdiklerim Gelmiştin işte Aynı şehirde aynı havayı soluyorduk ya yetti bir an bana
Yetti sanmıştım, ancak yanılmışım, gözlerin geliverdi aklıma Merak ediyordum gözlerini, merak ediyordum ellerini nefesini, kokunu Gelmiştin işte Bayram sabahındaki çocuklar kadar masum bir sevinç kaplamıştı yüreciğimi Ellerinle güveni tattım Göğsünde huzuru En çok da aşkı buldum dudaklarında  
Korkaktın, tutuktun kendi sözlerinle Benimleydin ya, yanıbaşımdaydın ya, gerisini halledebiliriz diye düşündüm zaten sarılınca da geriye bir şey kalmadı Gözümü açtım, sen uyanıktın Bakıyordun öylece bana Öyle mutlu oldum ki  Gözlerinle dolmak istedim o an Abartıyor muyum diye düşününyorum da, hayır içimden geçenler, yaşadıklarım bunlar  
Bir insan nasıl sevilir bilmiyorum bir insan nasıl sevilir bana kimse öğretmedi Elimden geldiğince seni çok seveceğim Çok da seviyorum Gittin  İki ayrı kentin sevgilisiyiz şimdi Oturup masama seni izliyorum boş kaldıkça Bir insan böyle mi sevilir diye düşününyorum ve daha da seviyorum seni  
seni seviyorum  
|
|
|