![]() |
Ölümüne Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümüne SevmekÖlümüne Sevmek Hayatımdaki her şey onu tanımamla değişti tanıştığımız gün bile beni dünyamı ters döndürecek kadar etkilemişti ![]() Evli olduğunu öğrendiğimde iş işten geçmişti ona çoktan aşık olmuştum ne olmuştuda ben bu insana ölürcesine aşık olmuştum ![]() ![]() ![]() Kendime geldiğimde boş ve loş bir ışığın hakim olduğu yerde yatıyordum ama hiç bir şey hissetmiyordum o an bir ürperti duydum tüm bedenim sarsılmıştı birisi vardı bir varlık göremediğim duyamadığım ama hissettiğim biri ve ya bir şey anlatamıyorum ![]() ![]() Hissettiğim o şey yüreğimde ki büyük aşkın hürmetine ve sürekli ömrümün sevdiğim insana verilmesi için dua ettiğim den dolayı son bir kez uğruna hayatımdan vazgeçtiğim ve sevdiğim insanı görmeme izin verildiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama olsun sevdiğim insan yaşıyordu yaaa öne mli olan buydu içimdeki ses gözlerimi kapamamı söyledi gözlerimi açtığımda sevdiğim insanın hastanede yattığı odanın kapısının önündeydim ![]() ![]() -Burada ne işin var ne cesaretle gelebildiğimi sordu ama ben cevap vermeden sorduğu soruyu kendi cevapladı beni bu kadar çok mu seviyorsun diye ![]() ![]() -Bende evet hem de her şeyden vazgeçecek kadar dedim ![]() ![]() ve o an ağlamaya başladım bana büyük bir şaşkınlıkla baktığını görebiliyordum ![]() ![]() -Ne oldu neden bana öyle bakıyorsun dedim ![]() -Gözlerinden yaş yerine kan geliyor dedi ![]() ![]() ![]() sevdiğim insanla nihayet baş başa kalmıştım onu o kadar özlemiştim ki doyasıya bakıyordum gözlerine bir daha göremeyeceğimi bile bile ![]() -Artık gitmeliyim dedim -Neden ![]() ![]() -Gitmem gerekli aşkım tek isteğim son kez seni görebilmekti gördüm ve çok mutluyum lütfen kendine çok iyi bak ve beni asla unutma olurmu dedim ![]() ve konuşmasına fırsat vermeden alnına yürekten bir öpücük kondurarak odadan çıktım ![]() ![]() ![]() sevdiğim insan olanlardan hiçbir şey anlamamıştı eşi de ne olduğunu sormuyor konu hakkında hiç konuşmuyordu … sevdiğim insan tüm her şeyi bir gün sonraki gazeteden öğrenmişti çünkü gazetede kırmızı ışıkta geçen bir taksiye kamyonun çarptığı ve taksideki bayanın hayatını kaybettiği yazıyordu… |
![]() |
![]() |
|