![]() |
Aşk Sadece Masallarda Yaşanır Dediler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sadece Masallarda Yaşanır Dediler...Aşk Sadece Masallarda Yaşanır Dediler ![]() ![]() ![]() Ben De Bir Masal Yaşadım ![]() ![]() ![]() Belki De Bunun İçindi Bu Kadar Güzel Olması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarının Anlamasını, Onaylamasını Beklemedik, İstemedik De Zaten Bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Sonu Olmayacağından, Kötü Kalpli Cadılara Da Gerek Duymadık, Uzak Ülkelerden Gelip Bizi Kurtaracak Şövalyelere De ![]() ![]() ![]() Sadece Sen Ve Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi Bir Ülke Kurduk Önce Kendimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsi Çok Güzeldi ![]() ![]() ![]() Sen, Ben, Biz, Masalımız, Ülkemiz ![]() ![]() ![]() Hep Gökten Üç Elma Düşeceğinden Korktuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Sadece Masallarda Yaşanırdı ![]() ![]() ![]() Biz İstediğimiz Sürece, Bu Masalda Bu Aşk Hep Yaşanacaktı ![]() ![]() ![]() Şimdi Ölme Vaktimi… Yok Olup Bitme Vaktimi… Gerçekleşmesi İmkansız Masalına Gömülme Vaktimi… Ve Ben Her Şarkının Ve Ben Her Şiirin Ve Ben Her Masalın Sonunda Ölürüm… Beni Saklımın Yüreğine Gömerler… İgzumayada Mekan Oldu Bu Saklı Derler… |
![]() |
![]() |
|