![]() |
Sahilde Bir Kadın / Bir Delinin Mektupları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahilde Bir Kadın / Bir Delinin Mektupları![]() Bu gece bu gece kendimi kaybettim yalnızlıklar koyunda ![]() ![]() ![]() Kafese kapatılmış bir aslan gibi çaresizliği öğreniyordum öğrenilmiş çaresizlik gibi ![]() ![]() ![]() Duvarlar üzerime üzerime geliyor odamın tavanından sarkan bir halat boynuma geçmeye çalışıyordu sanki ![]() ![]() ![]() Çıkmalıyım dışarıya çıkmalıyım diyen bir ses yankılanıp duruyordu beynimin tüm hücrelerinde ![]() ![]() ![]() Nefes alamıyor boğulduğumu hissediyordum ![]() ![]() Sanki bir şeylerden kaçıyordum kaçıyordum bir şeylerden belki de kendimden ![]() ![]() ![]() Koşar adımlarla çıktım dışarıya sokaktan sahile doğru inmeye başladım ![]() ![]() Birden hakim olamadığım göz yaşlarım yanaklarımdan süzülmeye başladı ![]() ![]() ![]() Yürüyorum ![]() ![]() ![]() Yürüyorum kimseye aldırmadan sahile yürüyorum ![]() ![]() ![]() Beş dakika sonra sahildeydim ![]() ![]() Denizin kokusunu çektim içime içimi denizle doldurmak istercesine derin kanmazcasına ![]() ![]() ![]() Sahilde bir kadın yürüyor yalnızlığına bürünmüşcesine ![]() ![]() ![]() Nereye yürüdüğümü bilmeden yürüdüm saatlerce ![]() ![]() ![]() Bazen durup geri yürüdüm geldiğim yöne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahilde bir kadın ![]() ![]() ![]() Bürünmüş yalnızlığına yalnızları düşünüyor çare bulmak için çaresizliğine ![]() ![]() ![]() Dalgalar sahile vuruyor sakin sakin kıyıyı özlemişcesine ![]() ![]() ![]() Martı sesleri duyulmuyor hafif bir tebessümle martılar da uyumuş diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() kirpiklerimin tüm engelemesine meydan okurcasına ![]() ![]() ![]() Bir an durup iskeleden kalkan bir vapuru izliyorum ve hayaller kuruyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi şu vapur bir yolcu gemisi olsaydı ve ben de yolcusu olsaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Güverteden gecenin sessizliğinde dalgaların şarkısıyla dansetseydik birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahı karşılasaydık birlikte okyanusun ortasında ![]() ![]() ![]() Bu gece bu gece ben ve yalnızlığım vardık birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini duymak o nasıl bir ilaçtır ki ruhumdaki yaraları iyileştirmek yerine daha da derinleştiriyor ![]() ![]() ![]() Seni özlediğimi hissediyorum birden Seni ![]() ![]() ![]() Tekrar yürümeye başlıyorum sahil boyunca ![]() ![]() ![]() Bir bankta birbirine sarılmış iki sevgili tebessüm ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahilde bir kadın dalgalarla söyleşen ![]() ![]() ![]() Öğrenilmiş yalnızlık ve öğrenilmiş kimsesizlik ![]() ![]() ![]() Geçmiş ve gelecek yoktur hayatın içinde ![]() ![]() ![]() Bugün yaşanır hayat diyorum kendi kendime ve daha sıkı sarılarak içimin yalnızlığına yürüyorum hızlı adımlarla ![]() ![]() ![]() Sahilde bir kadın ve dalgalar ![]() ![]() ![]() Martılar bile gitmiş seninle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|