![]() |
Ya YaLnız Sen Ve Ben... Ya O, Ya Ben... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya YaLnız Sen Ve Ben... Ya O, Ya Ben...YA YALNIZ SEN VE BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kalbe iki kalp sığmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Hıh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim düşüncem bu aşk hakkında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen geceleri kapım çalınır ![]() ![]() ![]() ![]() Anlarım tabii o anda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semada ki yıldızlar yakınlaşır sevdiğim insanı anlatırken adeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen irin gelir gözlerimden ağrı yüzüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tüm bunlara rağmen bir gün olsun kahırlanıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk başta ihanetini kaldıramam diye düşünüyordum ve hatta bir ara açıkçası senden tiskiniyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Şu da var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tırnaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey hazır ve bir tek uğultular çalkalanmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle bana ey aşkıyla muhatap edip ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi iki seçenek veriyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Yalnız sen ve ben ![]() ![]() ![]() Ya O Ya Ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|