Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezası, hayatın

hayatın cezası

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

hayatın cezası

Su an sarhosumBu hic biseyi degistirmezHislerim ayni ama daha cesurum, sarhos oldugum her zaman ki gibi

Belki sikilganlik belki maymun istahlilik belki de kustahlikBu da hicbiseyi degistirmiyoO su an nisanli sadece 4 ay gecmisti onu terkettigim zamandan ve su an O nisanliBelki mutluUmarm mutludurCunku biliyorumki hicbir zaman onun hakettigi bi insan olamayacaktim belki de o beni hic hak etmiyodurKim bilirOndan sonra asik olabilir miydim ? Olurdum niye olmayaydim, oldum daNe olduYalanTerket terket nereye kadardi, iste buraya kadar !

Hic hissetmedigim duygular icimi kaplarken, bir gun oncesinden 6 saatlik bi telefon konusmasidan sonra artik durmu 'ciddi' lestirmek cabasindayken (kendi salak kelimelerimle) sirf askin ve karakterimin verdigi cumlelerle acilmaya calisirkenSen boyle ben boyleOLMAZarkadas kalalimNe zaman kalindi kiBir iki selam sabah, ondan sonra karanliktaki korku ve sessizlikHic bir zaman arkadas kalinamazdiArkadas kalmak, arkadasa hissettigin duygularla sevdicegine hissettigin duygular bir olur mu hicOlmadi, olmasi da beklenemezdi

Ne oldu peki sonraEvlenecegim kizi buldum derken terkettigiminsan, universitede ayni sinifta okuyoruz, nisanlisiyla derslere girmeye baslamasin mi haha, benim icin apayri bi espri konusu sevgili! arkadaslarim tarafindan sagolsunlar bu durumu sonuna kadar degerlendirdiler, ben de hep sakayla karsilik verdim ama ne kadar samimiyetle onu allah bilir

Eee nooolucakti peki, kalbim taslara mi donseydiBelki de donmeliydiAma donmediArkadaslarim tarafindan sana bu yakismaz falan filan denilen insana asik oldum mu olmadim mi bilmiyorum ama gercekten hoslandimKlasiktir ya bir iki en kaba tabirle ' kesersin' falan o da tamam, ama hep bir terslik oldu ya benim ya onun acisindan bi turlu konusamadimVeee iste mukemmel son!!! Surekli beraber gordugum en yakin arkadasiyla, el elele

Gercekten harika !!!
Ama neden bakarsin neden o incecik gozlerinle hala suzersin, neden bu hareketler Allahim ya ben moronum ya da bu kizlari hicbir zaman anlayamycamve tahmin ettigim kadariyla her kisilikte huzura ulasmamis maneviyatin verdigi aciyla, maddi olanaklarin sinirsizligi icinde yokolup gitmek, sonsuz keder ve kim oldugumun neden yasadigimin bilinmezligi icinde, ona buna yalan gulucukler atarak daha ne kadar yasanablirdi ki nereye kadar ?

Filmler bile gercek olaylardan esinlerek yapilmaya baslamisti ki, ben hicbir sekilde gercek olmayan hayali ama sayisiz arkadas hatta dostum dedigim insanla, yapayalniz yasiyordumHayat tamamen yalan, bir film gibi, verilen rolleri yerine getirmek uzerine bi sekilde gonderilen bi boyuttu sadecePeki ne yapilmaliydi ? Filmi bitirmekten baskabelki de film artik gercekten bitmeliydiYonetmenine bile kabak tadi geldigi dusunulunce

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com