Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıyor, içim

içim acıyor

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

içim acıyor

Bundan tam 9,5 ay önce onunla kar$ıla$mı$tım,o farketmi$ti beniYanıma gelip büyük bir cesaretle gözlerin çok güzel deyip uzakla$mı$tı yanımdanSonra çalı$tığım yere gelip bir arkada$ımı devreye sokup tanı$mı$tıkBeline kadar saçları küçücük elleri vardı,daha 17 ya$ında ama duru$u ve tavırlarındaki olgunluk beni etkilemi$ti

Yüzü o kadar tatlıydıkiBundan önce a$ık olduğumu sandığım insanlara aslında a$ık olmadığımı farkettim onunla ili$kimiz ba$ladığındaHani derler ya a$k sarho$luğu ben onu ilk defa onda tattımİkimizde ne olduğunu anlam verememi$tik,o beni istiyordu bende onu ve bunu herkeresinde birbirimize söylüyordukResim kurslarına giderdi sabahları erkenden kalkıp,her sabah erken kalkar onu ben bırakırdım kursunaÇevremizde o kdr çok arkada$ımız vardıki herkes bize gelp siz ne kdr çok birbirinize yakı$ıyorsunuz derdi

Bizde tebessüm edip gurur duyardık bundanÜniversite olarak izmir'i istiyordu ben de izmir'i çok istiyordum kazanmasını çünkü ailem 1 sene içinde oraya ta$ınacaktı ve izmir'de teyzemler vardı onu istediğim zaman gidip görebilecektim ve Allah'tan hep istediğimiz oldu izmir'i kazanmı$tı hemde 9 eylül güzel sanatlarıSınav ko$turmalarında 1 ay yoktu bende bulunduğumuz $ehirden geri ailemin yanına dönmü$tüm

O da kazandıktan kısa bir süre sonra tanı$tığımız $ehirden ayrılıp izmir'e yerle$tiHergün özler, hergün telefonda saatlerce konu$urdukBir sorun ya$adığımızda kar$ılıklı oturup hep çözüme kavu$tururdukTaki $u 1 hafta öncesine kadarOnu çok kıskanırdım,bu benim karakterimde var,elimde değildiBazen gitmemesini isterdim bazı yerlere,bazen bazı $eyleri yapmamasını isterdim ve bu patlak verirdi onun tarafındanSıktığımı söylerdi

Hak verirdim,haklıydıdaNasıl olduysa kendimi kontrol etmeye ba$ladım,sıkmamaya ona birtakım engeller koymamaya rahat bırakmaya ba$ladımBu zamanlarda da neredeyse her ay yanına gider beraber aynı evde kalırdıkHep istediğimiz olmu$tu hep $ükrettikYılba$ı ak$amında olmayı istemi$tim yanında o dahi olmu$tu

İlk defa yılba$ı ak$amı sevdiğimin yanında güzelim izmir'de sadece 2'mizdkSanki mutluluktan uçuyorduk ama o ak$am karnıma ağrılar girdi ve geceyi mahvettim benim karın ağrım eve dönmek zorunda kaldıkFakat eve dönmek için tam 1 saat alsancakta otobüs beklediq balçovaya gidebilmek için ve bu sürede karnım delirmi$ti ayakta duramıyordum ve hava soğuktuBana tüm vücuyduyla sarılıp,tam 1 saat boyunca ısıttı beniKendi kendime dedimki o benim her$eyim o benim tek sewdiğim hayatımın tek anlamı dedim ve ili$kimiz ba$layalı 8 ay olmu$tuBunun gibi birçok güzel anlarımız oldu

En son 1,5 ay önce yanındaydımOkulu tatile girmi$ti ve evlerimize beraber döndük fakat yarı yola kadarÇünkü o bursaya bense gönen'e dönücektimBalıkesir merkezde ayrılmak zorundaydıkGözlerimden gitmiyor o sahneBana sarılıp ağlamaya ba$lamı$tıDaha öncede giderken ağlamı$tı ama bu sefer çok dokunmu$tuGüçlükle ayakta duruyordum,zor tuttum kendimi ağlamamk için çnkü ağlamamı hiç istemezdiSon bir defa bakıp otobüse bindi ve gittiBu onu son görü$ümdüAilesinin yanında 1 ay kaldı

4-5 gün önce tekrar izmir'e döndüBu süre zarfında yine kavga etmi$tik bir kaç defa telefonda ama yine çözdüğümüzü dü$ünüyordumSon günler bana soğuk davranmaya ba$ladı,nedenini sordum dün onaNe oluyor bebeğim bize dedim?bebeğim derdim hep ona o da bana meleğim derdiSöylemek istemedi ba$tan neden böyle davrandığını ve diretince kelimeler döküldü,her cümleler ağzından çıkı$ında beynime yıldırımlar dü$üyordu,elim ayağm çözüldüYapamıyorum dedi olmuyor dediNe olmuyor dedim?

Yapamıyorum bu sevgi bana ağır geliyor dediDenedim olmuyor dediBunu bana diyen,beni hiç bırakmayacağını,benim e$im olacağını,seninle varoluyorum diyen bebegimdiağlamaya ba$ladıAffet beni dediNe olduğunu anlamamı$tım bileya$adığımız 9,5 ay gözlerimin önünden geçti bi andanasıl olurduda sevgim ona ağır gelirdi?hemde o kdr çok sevdiğini söylerkenba$ka bir$eymi var dedim

Yok dediBana yalan atmaz onu çok iyi tanıyordumNeden buysa buyduOturup konu$alım dedim nerden çıktı bu dedim,elbet çözümü vardır dedimDinlemediBir $ans vermicekmisin bunca ya$adıklarımızın hatrına dedimHani sen demedinmi a$kı,a$ık olmayı,sevmeyi,sevilmeyi,bağlanmayı,sarılmayı sende öğrendim diyehani nerde her gittiğimde daha önceden yazmı$ olduğun mektuplardaki sevgin?

Nasıl olurda da çekip gitmek isterdi?Hayatta hep güçlü olmayı denedim ama onun kar$ısında olamadım ve yalvardım gitme diyeSenle hayat buluyorum dedim ve bunu hep söylerdim onaGidersen mahvolurum dedimÇünkü o da biliyordu geleceğimi dahi onun üzerine kurmu$tumHer$eyi planlamı$tımBütün planlarım bütün her$ey mahvoldubeni yanına çağıracağını beklerken o çıkıp gitmek istediğini söyledi,hemde ona gidip o güzel yüzüğü almı$kenpembe kesenin içindeki o tatlı yüzükbelkide onu o küçük parmağına takmak hiç nasip olmucak

içim acıyor,uyuyamadım neredeyse hiç,gideli 1 gün bile olmadı,o kadar doluyumkiEvin her kö$esinde bir çocuk gibi ağlıyorumKabul edemiyorum,beni sevdiğini çok ii biliyorumAklıma kötü $eyler geliyorZor dayanıyorum $u anİnancım ayakta tutuyor beniKur'anımı açıp okudum belkide okumasaydım hiç yatı$amıcaktım belkide buraya içimi dökme $ansım hiç olmucaktı,ben hiç olmucaktım bugünden sonraBuraya neden yazdığımı bilmiyorum,$u an konu$acak kimse yok,gözya$larıma engel olamıyorum

korkuyorum hemde çok korkuyorumAllah'tan hep onu istedimHala onu istiyorumBana dönmesi için her$€yi yaparımküçücük bir umutla ya$ıyorum,son sabrımla ya$ıyorumsabrımın bittiği yerde bende bitmi$ olucam ne ruhum ne de kalbim bunu kaldırır olucakburaya birgün ölmek istediğimi,bebeğimin artık benim bebeğimin olmadığını,gittiğini yazacağımı hiç dü$ünmedimnolur beni anlayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com