![]() |
Bekliorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekliorum...son sigaramı içiyorum simdi, sensiz içtiğim sayısız peketlerin son dalını ![]() ![]() ![]() kaç gün oldu sen gideli artık unuttum ![]() ama senden sonra sadece bunu unuttum ![]() hatırlıyor musun sahil kenarında oturmuştuk ya, güneş semayı terk edene kadar, öpüşmüştük ![]() ![]() ![]() o zamanda demiştin bana sigarayı bırak diye, ama bırakamadım işte ![]() ![]() ![]() senden sonra sana verdiğim tüm yeminleri bozdum,çok üzgünüm ![]() ![]() ![]() kızdın mı bana? eminim yine kıpkırmızı olmuştur gül yüzün, yine kalbimi delen sinirli bakışlarını fırlatıyorsundur oralardan, ok gibi, tam kalbimin onikisine ![]() ![]() ![]() burda olsan eminim yine bağırır, çağırırdın ![]() bilsen ne kadar istiyorum bana bağırmanı ![]() ![]() ![]() sonra gelip sanki suç işlemiş gibi özür dilemeni, utanmanı ve sonrasında gönlümü almak için yanağıma kondurduğun, ve gönlümün yanında ruhumuda aldığın, küçük ama sıcaçık öpücüğünü ne kadar özledim ![]() ![]() ![]() demiştin ya bana benden sonra ağlama diye, inan ağlayamadım senden sonra ![]() ![]() ![]() tüm gözyaşlarımı aldın götürdün sanki ![]() ![]() ![]() ama kızma ama salıverdim kendimi, artık kimseyi görmüyor gözlerim, isminin geçmediği hiç bir şiiri okumuyorum ![]() ![]() ![]() neden gittin? neden bıraktın beni burda yapayalnız? sensiz yarım kaldığımı bilmez gibi ![]() ![]() ![]() tamam tamam ![]() ![]() ![]() ![]() sadece özledim seni ![]() ![]() ![]() seni bu gece de herzamanki yerde bekleyeceğim, gel tamam mı? rüyalarımın sahilinde, her zamanki bankta, tam gece yarısında ![]() ![]() ![]() bekliyorum seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|