İlk aşkımdan geriye kalan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk aşkımdan geriye kalanLise yıllarında iken ilk aşkım bana hediye olarak bir nivea krem almıştı Kokusunu çok beğendiğini söylediği için bende her tenefüse çıkışta elime ve yüzüme sürerdim Aynı sınıfta olmadığımız için yanıma gelmesini beklerdim Yanıma geldiğinde sık sık derin nefes alır ve çok güzel koktuğumu söylerdi tabi bende çok mutlu olurdum Arada beni kızdırmak için ' Nivea'yı bana verde yandaki sınıfa güzel bir kız gelmiş ona vereceğim ' derdi O dönemlerde öyle çok pahalı hediyeler alamıyorduk Ayrıca şimdiki gibi birçok farklı kozmetik üründe yoktu Olanları da zaten kullanmamıza anne babalarımız ve öğretmenlerimiz asla izin vermezlerdi Ama hemen hemen herkesin yanında mutlaka krem olurdu, zaten sadece nivea vardı o zamanlar Herkes yanında taşırdı kremini yani defter, kitap gibi çantamızdan hiç eksik olmazdı Ne zaman okulu ekip bir yerlere kaçamak yaptığımızda, bütün kızlar çantalarından çıkartıp hemen eline, yüzüne sürerdi Sonra akşama kadar gezer ve evlerimize dönerdik Günlerimiz böyle cıvıl cıvıl ve hareketli geçerdi şimdi ise ne o lisedeki sevgilim kaldı, nede arkadaşlar Öyle görüşme şansımız çok kolay değil artık, herkes bir yerlere ayrıldı Kimisi evlendi, kimisi taşındı![]() ![]() ![]() Herkes bir yerlere gitti![]() Ama nivea krem hep kaldı Şimdi hala kullanıyorum ve her seferinde kokusu bana o eski güzel günleri hatırlatıyor |
|
|
|