![]() |
Say ki Bu Kadın Gitti Masal Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Say ki Bu Kadın Gitti Masal BittiSay ki Bu Kadın Gitti Masal Bitti Senin ki sesin rüzgar varlığın hayal renklerin uçuk ve tebessümlerin kaçamaktı ![]() Küçük bir hıçkırıktın gecemin sessizliğine damlayan ![]() ![]() Çek gemilerini benim sularımdan Bütün kıyıları kurşunlamış bütün suları bıçaklanmış bir denizdeyim ![]() Rengine rehnedilmiş bir gece giydiriyorum üstüme ![]() Şakacı bir sitem iliştiriyorum usulca yokluğuna ![]() Bir bilsen aklımdakini! Sustumsa alıngan bir cümlenin kahrını düğümlemeyesin diye ![]() Sen ki ilk vazgeçemeyişim ilk kıskançlığım ilk ömrüme yazdığım uzaklardan sevdalandığım kızdığım affetmediğim affedemediğim ![]() ![]() Saatini şaşırmış dönüşlerin bir anlamı yok ![]() ![]() Say ki bu kadın gidiyor karanlığın ve kalabalığın zifirine savurmuş yüreğini Aklında hep cehennem ateş yalan ayaklarında bir eşkıya sessizliği yüreğinde ihanetin fısıltıları olan bir adam sevdim ben ![]() ![]() ![]() Say ki bu kadın gidiyor ayrılığın izini sessizliğe gürültüsünü yüreğine savurmuş ![]() Yağmurda yağıyordu ölüm kadar sevdiğim senden giderken ve ben tıpkı ölüm gibi haklıysam ve ölüm gibi gidiyorsam ve sen ölüm kadar acımasızsan anladım ve ilk durakta indim aşkından ![]() Say ki bu kadın gidiyor aklı şaşmış yollarının ıssızlığın orta yerine demirlemiş yüreğini ![]() Senin ki sesin rüzgar varlığın hayal renklerin uçuk ve tebessümlerin kaçamaktı ![]() ![]() ![]() Çek gemilerini benim sularımdan Say ki bu kadın gidiyor gölgelerinden sıyrılıp yol yordam bilmez düşlerini adımlıyor ![]() SEN Kİ MAVİ BİR ABDEST ALIP TESBİHİ EKSİK GECELERİMDE İÇİMDE NAMAZA DURAN SEVDAM ![]() ![]() ![]() Say ki bu kadın gitti masal bitti ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|