![]() |
Sen Hesapla Geri Kalanı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Hesapla Geri Kalanı...Üyeler Görebilir ] Birlikte yürüdüğümüz yolun uzunluğunu değil, yaşadığımız yolu hesapla! Ben sana yağmur yağarken, gökyüzüne bakıp sevinmeyi öğrettim! Sevinmeyi hesapla! Gün gelir; ölürüm ![]() ![]() ![]() Yokluğumu hesapla! Kainat boşluğunun sonsuzluğunda ritmik bir noktacık; dünya ![]() ![]() ![]() Koca dünyada ritmik bir noktacık; kalbim ![]() ![]() ![]() Rabbimin “Hiçbir yere sığmam; oraya sığarım” övgüsüyle yüce ![]() ![]() ![]() Ve ama, hırsının örsünde vahşice; Kırılmayı hesapla! Başucundaki eski bir kitap gibiyim çocukluğunu fısıldayan ![]() ![]() ![]() Beni değil, kendini verirsin eskiciye! Ve seni kime sorarlar sonra? Sen kime sorarsın kendini? Kaybolmayı hesapla! Beni bulabilirsin belki ![]() ![]() ![]() Ama belki ![]() ![]() ![]() Güvercinlerin olduğu yerde; Fatih’te, Eyüp’te veya Yenicami’de ![]() ![]() ![]() Bir avuç yemi savururken havaya ![]() ![]() ![]() Sessizce ağlarken, Veya ![]() Bıraktığın yerde; Bulabilmeyi hesapla ![]() ![]() ![]() İlla ki ölürüm ![]() ![]() ![]() Yokluğumu hesapla! Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|