![]() |
İster Misin? Anlatayım Sana Sevdamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İster Misin? Anlatayım Sana SevdamıÜyeler Görebilir ] Sana ölme vakti gelmişti ![]() ![]() Yada senin için ölme vakti desem, Türkçe mi katletmeden Gerçi pek yaşadığım da söylenemez ya seni görmeden ![]() ![]() Ve hayal dünyasında yalnızların oyununu oynama vakti ![]() ![]() Dönüp dolaşıp yine aynı Üyeler Görebilir ] Sensizlikle karşılaşma vakti de pek tabi ![]() ![]() ![]() Argo kelimeleri dilimden söküp atıp, Sana yeniden seni seviyorum demek isterdim ya ![]() ![]() ![]() Artık düşmez oldu ağzımdan kırık çarkıma küfürler ![]() ![]() Ağzımda kalan tek iyi kelimeleriyse sana sakladım ![]() ![]() hergün yeni bir aşk romanı yazarmış gibi toparlıyorum cümlelerimi ![]() ![]() ama her gün yeniden düşünmek zorunda kalıyorum ![]() ![]() Aklımda kalan tek şey seni sevdiğim ve O güzel gözlerin oluyor çünkü ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Özledim bir hayli gözlerinde kaybolmayı ![]() ![]() Uzun süredir hayallerimi de tatile gönderdim ![]() ![]() Kuyruklu bir yalan gibi geliyor artık yaşamak ![]() ![]() Ve elimde kalan tek silahım ![]() çaresizce ağlamak ![]() ![]() ![]() Adam olma sevdalarından da vazgeçtim artık ![]() ![]() Yarım bir insan oldum sen gideli ![]() ![]() bir kaç tarafı yamalık ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Ve hani şu sevdiğim sevda şarkıları vardı ya ![]() ![]() düşündümde aslında onların hepsi birer saçmalık ![]() ![]() ![]() Sen gideli bir ben kaldı bana ki O da iki üç şerefsizin yalan sözleriyle satılık ![]() ![]() Bir tek yalnızlık mıydı bu büyük sevdama senden gelen karşılık ![]() ![]() Bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Platonik aşklara ağlamayı yasakladım kendime ![]() ![]() ![]() Yani, beni tanıdıysan anlarsın bununda hergün sigarayı bırakacam dediğim kadar yalan olduğunu ![]() ![]() ![]() Zor Sensizlik zor ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Yalnızlık zor ![]() ![]() Yitirdiğim yalnız sen değilsin üstelik ![]() ![]() ![]() bir de beni kaybettim kendi yüreğimde ![]() ![]() ![]() Seviyorum seni, diyeceğim ama bayat oldu artık ![]() ![]() ve her bir lanet olası güzel sarkıda ben sussamda gözyaşlarım ansızın haykırıyor ![]() ![]() Seni sevmek ne demek ![]() ![]() sana ölüyorum ![]() ![]() Ya da düzgün denilen türkçeyle ![]() SENİN İÇİN ÖLÜRÜM ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|