![]() |
Sana Hasret Gidersem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Hasret GidersemYa güneş doğmazsa karanlık gecemin sabahında Umutlarım tükenirse bir bir sen gittiğin gün Baharlar gelmezse soğuk kışın ardından Ağaçlar yeşermezse kurursa dalları Solmuş yapraklarla savrulursa hayallerim Beni yalnız bırakırsa tüm sevdiklerim Ya kaybolursam umutsuz çaresizliğin içinde Ellerimden kimse tutmazsa senin yokluğunda Ya ayaklarım taşıyamazsa bedenimi Yıkılır kalırsam bir köşede kimsesiz Ya geldiğim yollar silinirse bir bir Çıkmaz bir sokağa saparsam yanlışlıkla Gücüm tükenir de dönemezsem geri İçimde kanayan yara dinmezse yaşadıkça Gökkuşağının altında buluşamazsak seninle Ya gözlerimdeki yaşlar kurursa ağlayamazsam Düşlerim kabusa dönerse karanlıkta Yıldızlar da kayarsa birden gökyüzünden Karabulutlar kaplarsa heryeri Yada bir sabah gözlerimi hiç açamazsam Sana doyamadan hasret kalırsam Aşkın da bedenimle toprak olursa birgün Yüreğin o zaman sızlar mı benim için Anar mısın beni yokluğumda özlemle Ya resmime bakıp canlanır mı anılar içinde Yazar mısın mezar taşıma aşkına hasret gitti diye Yoksa unutup beni gider misin kendi yoluna ![]() |
![]() |
![]() |
|