![]() |
Biz ayrıLdık SevgiLi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz ayrıLdık SevgiLi![]() evet geldik kolay bir aşkın sonuna ![]() ![]() oysa sevgilerin en güzeli zor olandı ![]() ![]() biz bunu bile bile basitleştirdik sevgimiz basitleştikçe saygımızda kalmadı ![]() ![]() zamanla değil aslında bi anda yıprandık biz ![]() ![]() bi anda ne olduysa ![]() ![]() başa çıkamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle bir sonu biliyorduk oysa ![]() ![]() bile bile buraya kadar geldik ![]() ![]() keşke basit olmasaydı bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() keşke ayrılırken bir damla gözyaşı akıtabilseydim ![]() ![]() keşke arkama son kez bakabilme hissi olabilseydi içimde ![]() ![]() ama yoktu sanki hiç bişi paylaşmamıştık seninle ![]() ![]() sanki yabancı gibiydin ![]() ![]() onca günler,haftalar,onca doğumgünü kutlamalarımız onca yıldönümlerimiz bir çırpıda herşey yalan olmuştu ![]() ![]() aşkımızda yalanmış demekki ![]() ![]() biz birbirimizi hiç sevmedik mi ne ![]() ![]() peki sevmeyen iki insan birbirine bu kadar nasıl katlanabilirdi ![]() ![]() nasıl birşeyleri paylaşabilirdi ![]() ![]() sevgimiz ve biz bu kadar basitmiydik ![]() ![]() ben seni ilk gördüğüm günü bile hatırlıyorum oysa ![]() ![]() ikimizde titriyorduk hatırlıyor musun ne güzel günlerdi ![]() ![]() bir keresinde sana çok üşüyorum demiştim ![]() ![]() sende ben ne güne duruyorum hayatım demiştin ![]() ![]() sımsıkı sarılmıştın bana ![]() ![]() gerçekten ısınmıştım ısıtmıştın beni ![]() ![]() ![]() seni sevmeyi özlemişim ![]() ![]() şimdi bunu hatırladım ama bi çelişki var bunda ![]() ![]() biz ayrıldık ![]() ![]() ![]() evet biz ayrıldık sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|