![]() |
Benim Senden Başka Gerçeğim Yok... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Senden Başka Gerçeğim Yok...Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acıyor ![]() Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan SENSİZLİĞİN etimi yakan acısını mı? O acıyı uyutsun diye sığındığım ![]() hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı? Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin ![]() altında ![]() ![]() Şimdi burada değilsin ![]() ![]() ![]() benim için ve dinle n'olur ![]() cesaretim var ![]() ![]() ![]() karşılığında beni sevmeniz için değil ![]() söyleyebilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi etimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI" SENİ yollarca ![]() ![]() SENİ kelimelerce ![]() ![]() SENİ ![]() mektuplarca sevdim ![]() SENİ umutsuzca ![]() ![]() ![]() Anlamadın mı artık ![]() ![]() sevebilmek için yaşadım ben ![]() ![]() ![]() ![]() tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimi ![]() ![]() ![]() daha tekrarı mümkün olmayan ![]() ![]() birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorum ![]() birikmişsin ki içimde ![]() ![]() ![]() ![]() mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgilim ![]() ![]() oradayım ![]() Benim başka gidecek bir yerim yok ![]() Benim senden başka gerçeğim yok ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|