![]() |
Asla Göründüğüm Kadar Güçlü Olmadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asla Göründüğüm Kadar Güçlü OlmadımSöylemek istediğim sözler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatsam da, acı verse de kopamamışım senli günlerden ![]() Pişman mıyım? Asla ![]() ![]() ![]() Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmamayı öğrendim yıllar önce ![]() Her ne olursa olsun, kararlarımın arkasında durmayı ![]() koyamadığım, yüreğime yayılmasını engelleyemediğim bir duygu; özlem ![]() ![]() ![]() bana ne oluyor ![]() ![]() Eski günlerin akışlarıyla rüzgarları dize getiren, hırçın karşı koyulmaz, sözünden dönmez çaresizlik içinde ![]() itiraf edemediği bu hain duygu iliklerime işliyor, bu benim ![]() Ve yüreğim, parçalanırcasına özlüyorum ![]() Nerelerde şimdi o giderken içimi dağlayan gurur? Lanet olsun ki sen beni mahvederken karşı koyamayacak kadar güçsüzdüm ![]() Oysa kendimi senin yerine içimden fışkıran sevgiye kaptırsaydım, ne şimdi böyle çaresiz, ne de bu satırları yazmak için nedenim olurdu ![]() Artık geri dönüşü yok bunun ![]() ![]() Artık eski halim kalmadı hiç ![]() Gözlerimde yanan o ışık çoktan söndü ![]() ![]() Bedenim, bu kendinden nefret eden ruhu taşımak istemiyor ![]() Sen ne yapıyorsun hiç bilmiyorum ![]() Biliyor olsam bile karşına çıkacak cesaretim yok ![]() Biliyorum şimdi çektiğim ne varsa hepsini hakettim ![]() Ve Bir İtiraf Asla Göründüğüm Kadar Güçlü Olmadım |
![]() |
![]() |
|