![]() |
Sen Gözlerime inan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Gözlerime inan![]() Bu yüregim senindir ![]() Bilesin ![]() ![]() Her yöne kapa kendini, kalbimin sesine ac ![]() Seni kana kana icmek isteyen, ruhumun rüzgarinda ara serinligi, kalbimin kan kirmizi renginde isit kendini ![]() Ne günesin sicakliginda , ne yagmurun serinligine aldan, ne kulagina fisildananlara ![]() Sen kalbime ![]() ![]() Sen Gözlerime inan ![]() Sözlerimde sacmalarim belki, edemem düzgün kelam ![]() Ama söker veririm yüregimi, en ask ataninda ellerine ![]() Sen üsüme diye ![]() Sen üzülme , sen yalniz kalma diye ![]() Göz yasi olur akarim dudaklarina, nefes diye beni cek isterim cigerlerine ![]() Ellerini yikadigin su olmak isterim bazen, deli gibi düz ovalarda akmak varken, evindeki musluga hapsolmak delicesine ![]() Sen dinleme isterim kuslari, ben söylerim sana en güzel sevda nagmelerini ![]() Bakmasin gözlerin bir cicege, ben olayim isterim ellerindeki gülün, basini koydugun yastigin, baktigin ayna, oksadigin taragin ![]() ![]() Ben olmak isterim ![]() ![]() Günün her ani senle olmak,senin olmak ![]() Her an seni yasamak iserim ![]() Güzel sözler söyleyemem bilirsin, fakat yüregim senindir ![]() ![]() Bilesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|