![]() |
YüreğimizLe Oynadık ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YüreğimizLe Oynadık !Kalbimi ikiye böldün sen giderken ![]() ![]() Gözüm yaşlıgönlüm kırgın kaldım öylece arkandan ![]() ![]() Söylesene hangimiz ihanet ettik bu sevdaya ![]() ![]() Güneş bile başka ısıtırdı yüreğimiziyıldızlar her gece bizim için ışıldar gökyüzünü aydınlatırdı ![]() ![]() Sözlerimiz birbirimiz için bir ‘YEMİN ‘ di hani…? Hangimizhangimiz kökünden kazıdı bu sevdayı ![]() ![]() bir hiç uğruna seni bırakıpyabancı yalancı yüreklere koşan BEN mi ![]() ![]() yoksa gidişimi kaldıramayan SEN mi ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar kökünden kazınmış da olsa bu sevda bende haLa yanık izleri var ![]() ![]() Her güneş doğduğundaher yıldız belirdiğinde………………… ![]() Aşk yürek ister derdik hepve bizim aşkımız yürek doluydu ![]() ![]() Kim neden boşalttı şimdi bu sevdayı?yüreksiz hala getirdi… Kime ne zararımız vardı ![]() ![]() Kalbimiz camdan hale geldi… ![]() ![]() Aşkdoğruluk isterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden kurnazlaştık birden ![]() ![]() ![]() Söylesene bizi bu kadar değiştiren neydi… Biliyorum çok hatalıyız ikimizde ![]() Ne senin için ne de benim için geri dönüş yolu var ![]() ![]() ![]() ![]() Affedemeyeceğiz belki de birbirimizi ![]() ![]() Çünkü oyuncakları bırakıp “ YÜREĞİMİZLE “oynadık ![]() Her gün biraz daha kanattıkkırdık ![]() Kırdıkça daha da alıştıkalıştıkça daha da yok olduk ![]() ![]() " Karanlığın diyarında…" |
![]() |
![]() |
|