![]() |
erkek dediğin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() erkek dediğinÜyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] erkek dediğin Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak ![]() Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyle ![]() Rahat olacaksin yaninda, cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek ![]() ince olacak; seni senin kadar dusunecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek ![]() Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Kadinin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine cikarmayacak, sanki sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Sen ona sevgini hissettirdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asIkmissin gibi havalara girmeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin ilgi gordugunde ilgiyle, sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak ![]() Erkek dedigin, Ruhunu oksamasini bilecek ![]() Romantik olacak kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecek ![]() Ozel gunleri unutmayi marifet sanmayacak ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Kayitsiz olmayacak senin butun zerafetine karsi ![]() Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kucuk bir tatli soz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin butun bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek ![]() Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her þeyi ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Cesur olacak cesur ![]() Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek ![]() Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin askina sahip cikacak ![]() Korkak olmaz erkek dedigin ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin iyi sevisecek ![]() Koyun gibi yatmayacak, bir an once su is bitse demeyecek ![]() Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin ![]() Bir baba sefkatiyle seni alnindan optugunde bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Ve sevgiyle optugunde dudaklarindan bileceksin ki Opusun tek sebebi sehvet degildir ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin aldatmayacak ![]() Aldatmak basitliktir ![]() Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin ![]() Üyeler Görebilir ] Aldatiyorsa sevmiyor demektir ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin yakisIkli olacak, cekici olacak ama bundan cok daha ote bir sey ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Zeki olacak ![]() Kadinin kucuk yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek ![]() Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak ![]() Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisini katmasinida ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak ![]() Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak ![]() Yan gozle hatun kesmeyecek, ustune sevgili edinmeyecek ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin once sevecek ![]() Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez ![]() Bir bakarsin ki yillar sonra bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga ![]() ![]() ![]() Koluna girip gezmesini bileceksin gururla koynuna alip sevismesini de ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin, Babaligini da bilecek, ana-babaya hurmet etmeyi, kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin seni koruyacak,kusatacak ![]() O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin ![]() Üyeler Görebilir ] Pisirik olmayacak erkek dedigin ![]() Üyeler Görebilir ] Erkek dedigin erkek olacak guzelim ![]() Seni sadece sen oldugun icin sevecek ![]() Parayla pulla, kariyerle, gucle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek ![]() Hem sevgilin, hem arkadasin,olacak Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|