![]() |
Aşkım Sevda Dağı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkım Sevda Dağı...Üyeler Görebilir ] Gönlüm bir deli çay, Hangi yöne akacağını bilemiyor ![]() Yoksul Şehzade’m bir tanem, Kaç vakittir sevdiğini göremiyor ![]() Kaderim sımsıkı sarılmış bir dolak, Çözüldükçe dolaşıyor… İlkbahardı, yazdı, sonbahardı derken Yıllar birer birer tükeniyor ![]() Hayatım sessiz bir çığlık, Gönlümce yaşayamadım… Özgür kuşlar gibi Kanatlanıp uçamadım ![]() Biliyor musun sevdiğim? Kara geceden gündüze kadar… Her şeye rağmen ayakta kalabilmeyi, Seninle başardım ben ![]() Sıralı mor dağlara kızıyorum, Dolunayımı perdeliyor ![]() Okyanuslar desen baş harami; Sana çıkan yollarımı kesiyor ![]() Gönlüm zindanda şimdi Aklımdasın, yüreğimdesin… Her Yusuf’un bir yangını varsa, Benim de Züleyha’m sensin! Aşkım sevda dağı, Dağıt dağıt bitmiyor… Hasret kınası yakınmış bakışların, Gözlerimden gitmiyor ![]() Bu şiir işte gördün, bir aşk şiiri… Nefesimde başka bir şey yok ki ![]() Çölde yolumu kaybetsem de bilesin Ne gözlerini, ne ellerini unuturum! 29 Nisan 2009 Oyhan Hasan Bıldırki |
![]() |
![]() |
|