![]() |
Ya ben çocuğum ya da Şair haklı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya ben çocuğum ya da Şair haklı...Üyeler Görebilir ] Bir Şairin dizeLerinde RasLamıştım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana dair onca hayaL vardı içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seninLe kaLdırımLarın kanına girmek istiyorum avare avare sokakLarda caddeLerde doLanırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözLerinden yaşadım hayatın en güzEL yanını ![]() ![]() ![]() ve saçLarın rüzgarsa şayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyLe başLamıştı sana oLan sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şiir gibiydin yaren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüm biLdiğim iki dizeydi hakkında ![]() ![]() ![]() bir baksa öLecek gibi oLursun ![]() ![]() ![]() biLmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyLe yaşamıştım sana karşı oLanLarı işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi öLmek üzereyim yaren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gamzeLeri vardı onun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onda güLLer açarken mezar taşın dikiLirdi senin ![]() ![]() ![]() şimdi öLmek üzereyim yaren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YA BEN ÇOK ÇOCUĞUM DAHA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|