Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğum, haklı, şair

Ya ben çocuğum ya da Şair haklı...

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ya ben çocuğum ya da Şair haklı...

Üyeler Görebilir ]

Bir Şairin dizeLerinde RasLamıştım sana terketmek gibi acı vazgeçmek kadar zor ve aşk kadar güzELdin

sana dair onca hayaL vardı içimde daha iLk okumada çizdim kafamda profiLini yaşayacakLarımızın

seninLe kaLdırımLarın kanına girmek istiyorum avare avare sokakLarda caddeLerde doLanırken eLini tutmaktan utanmak gözLerine çekimser bakışLar serpiştirmek istiyordum daha tanımıyordum biLe seni sadece iki dizeden ibaretti hakkında biLdikLerim

gözLerinden yaşadım hayatın en güzEL yanını
ve saçLarın rüzgarsa şayet neden bu kadar yakıyor içimi serinLeteceği yere

böyLe başLamıştı sana oLan sevdam adını tam koyamadığım duyguLar besLedim içimde hergün yeni bir umut beLiriyordu içimde hergün büyüyen bir çocuk misaLi büyüyen huysuzLaşan ha bugün gördüm gözLerini eceLim yakın ha bugün göreceğim derken yaşLanmışız haLiyLe şimdi kendi yüzümü göremiyorum aynaLArda

şiir gibiydin yaren senin haberin biLe yoktu ben öLüyordum biLmediğin bir yerde biLmediğin bir hayatta öLüyordum sevmenin adını sen koydum biLiyorum seni tanıdım iki dizeden kimse oLmadı başka hayatımda aLdatmadım seni başka dörtLükLerLe başka kafiyeLer girmedi hiç hayatıma senin dizeLerinden başka hiçbir dizedeki keLimeLerde anLam aramadım kifayetsiz kaLıyordu hepsi

tüm biLdiğim iki dizeydi hakkında

bir baksa öLecek gibi oLursun
biLmezsin öLürsün güLer öLürsün susar cinayet

böyLe yaşamıştım sana karşı oLanLarı işte hergün dua gibi diLimdeydi adın yatmadan yatağıma sabah kaLktığımda yastığım ısLak gözyaşLarım kaçamak döküLüyordu artık gözLerimi her gözden kaçırıyordum asi bir çocuk gibiydi gözyaşLarım söz dinLemez uLu orta akarLardı gözLerimden sonra çetrefiLLi kaLp ağrıLarı gark oLurdu sığmadığın yüreğime sonra gözLerim karardı öLmek gibi sevdim seni ve bir o kadar istedim sen geLmedin o yanıbaşımda

şimdi öLmek üzereyim yaren hiç biLmediğim yüzüne dokunamadan eLLErini tutamadan yaşadım hayatımı tek biLdiğim iki dizeydi sadece

gamzeLeri vardı onun güLLEr açardı güLdüğünde
onda güLLer açarken mezar taşın dikiLirdi senin

şimdi öLmek üzereyim yaren şair anLatmış seni ya sen çok masaLsın ya şair çıLdırmış ya sen çok güzeLsin ya şair çıLdırmış ya sen çok yaLansın yada şair çıLdırmış

YA BEN ÇOK ÇOCUĞUM DAHA YADA ŞAİR HAKLI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com