![]() |
Hadi Anlat Bakalım Beni Kaç Harf Sevdin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlat Bakalım Beni Kaç Harf Sevdin...Hadi Anlat Bakalım Beni Kaç Harf Sevdin ![]() ![]() ![]() Sölesene beni kaç harfle sevdin? Hani anlat desem içindeki sevgiyi; ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyuna mı geldin sevgili? Kandırdım seni az önce ![]() ![]() ßana olan sevgin kaç harf diye sordum, sende bana anlatmaya başladın ![]() ![]() ![]() Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu ![]() Demek sadece '' SENİ SEVİYORUM '' da özetim ![]() ![]() Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı ![]() ![]() Ağzından hiç bir kelime çıkmamalıydı ![]() ![]() Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi ![]() ![]() ßocalamalıydın ![]() ![]() ![]() Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp, örneklerle izah etmeye çalışmalıydın ![]() ![]() ![]() ßaşaramamalıydın ![]() ![]() ![]() Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa ![]() ![]() ßak sokaklara hep onlarla dolu ![]() Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki ![]() ![]() ßana olan sevgini özetleyememeliydin sevgili ![]() Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu ![]() ![]() ![]() Yazılabilecek kadar basit bir aşkı, ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana ![]() ![]() ![]() ßana benim sorumu sorma sevgili ![]() ![]() '' Peki sen anlat o zaman ![]() ![]() ![]() ßeni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım? ![]() ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|