![]() |
Sahte Gülüşlere Küstüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahte Gülüşlere KüstümKüstüm kurallarına yaşamın, Aşka, sevdaya, sevgiye küstüm, Küstüm kahretsin kimilerinin pis düşlerine, Bu yüzden gönlümdeki hoş özentiye küstüm ![]() Düşüncelerini alt benlerinin zorladığı, Bakışlardaki görüşlere küstüm, Görmek istediği gibi görenlerden öte, Görüşlerdeki düşüşlere küstüm ![]() O düşünceler ki bataklık gibidir, Bataklıklardaki sürüngenlerde bile bulunmaz, O sürüngenler ki onlardan iyidir, Hakkın yarattığı yüreklerdeki İrin dolu şişlere küstüm ![]() Saklamış kendini ardına namazgâhın, Sözde Hakka tapar, Dini İslam için uğraşır, Sanki milliyetçinin şahıdır sözde, Satır aralarındaki gösterişlere küstüm ![]() Sen ey kendini bilmez ukala, Akıtma zehrini dost kalplere ha, Hoş, o kalpler ki gerçek imanla dolu, Bilirim olacak sen olursun ancak maskara, Ancak şaşkınım temiz niyetimde, Fırıldakça dönen işlere küstüm ![]() Küstüm Rab’bım iblisin kullarına, İblisle birlik oluşlara küstüm, Kiminin küstüm sahte duruşlarına, Sen alınma dost sakın üstüne, Biz Hakka taparız, Sahte gülüşlere küstüm ![]() Ahmet İDRİSOĞLU |
![]() |
![]() |
|