![]() |
Kalbime Kazıdım Senin İsimini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbime Kazıdım Senin İsiminiKalbime kazıdım senin isimini ![]() Nasıl unuturum seni o güzel yüzünü? Nazlı ceylan gibi salına salına yürüyüşünü ![]() Görünce egip başını ![]() Kaşların altından tatlı tatlı gülüşünü ![]() Oturur karşımda ah çekerdin dertli dertli ![]() Ne olur bırakma derdin tut tut ellerimi ![]() Kim siler sende gidersen yaşlı gözlerimi ![]() Nasıl unuturum nasıl seni? Zor geliyor yakınken aşkına sürgün yaşamak ![]() Zor geliyor hasretine dayanmak ![]() Geceleri hayal edip resimle avunmak ![]() Zor geliyor ölümüne sevda çekerken ![]() Ya dele gelin olup ugurlanmak ![]() Gün gelir, biter her sey solar gül yüzün ![]() Senide terk edenler kalbine çöker acı hüzün ![]() Hasretle özlemle yaşarsın aşka sürgün ![]() Keşke dersin sevseydim beni seveni zaman geçmiştir ![]() Çırarıp, atamazsın hayatından keşkeleri ![]() Tutsaydım bana sevgiyle uzanan elleri ![]() İçin sızlar yüregin burkulur ![]() Gözlerin yaşların derdine çare bulur ![]() Gönlün huzuru hayallerde kurmakta bulur ![]() Keşke dersin keşke ![]() Ama zaman çoktan geçmiştir ![]() Güzel gözlerin ağlamaklı olur ![]() Bilmem ne etsem bu sevdalı başı ![]() Sen bagrına basmazsan ![]() Basacak bagrına musalla taşı ![]() Ozaman anlarsın belki ![]() Akarda gözlerinin yaşı ![]() Nasıl unuturum nasıl? Beni sevdaya salan hilal kaşı ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|