Yüreğim Üşüyor Sevdiğim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim Üşüyor SevdiğimYüregim üşüyor sevdigim ![]() Sensizlikten yüreğim üşüyor ![]() Senin yüreğin hiç üşümesin dilegim ![]() Seni hala ilk günkü gibi seviyor yüregim ![]() Yinede seni sevgi bulsun dilegim ![]() Gidince, sen hep ağlamaklı hep hüzünlerdeyim ![]() Sen hiç hüzün bilme dilegim ![]() Şimdi kırık dökük düşlerim ![]() Ben hep, seni düşlerim de düşlerim ![]() Düşlerin gerçek olsun dilegim ![]() Yanarım, hayal olarak kaldı hayallerim ![]() Tüm hayallerini yaşa dilegim ![]() Yüreğim üşüyor sevdigim ![]() Sensizlikten üşüyor yüregim ![]() Senin yüregin hiç üşümesin dilegim ![]() Çünkü ben seni çok sevdim sevdigim ![]() Yine bu gün hasrettin şakagından vurdu yüregimi ![]() Yine bu gün sensizligin sardı heryanımı ![]() Yine bu gün yağdı üzerime hasret yağmurları ıslattı ![]() Yine bu gün sana ulaşmak istedim yine korktum ![]() Yine bu gün sesini çok özledim ![]() Yine bu gün caresizligim kuşattı dört bir yanımı ![]() Yine bu gün gözlerimde dinmeyen yaşlar vardı ![]() Yine bu gün sensizlikten çok üşüdüm ![]() Özledim bilsen nasıl özledim sevdigim alıntı |
|
|
|