![]() |
Sen Benim Rüzgarımdın Ama Esmesini Bilmedin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim Rüzgarımdın Ama Esmesini Bilmedin...Binlerce yıl O bahçelerde Kuru bir asma yaprağıydım Rüzgar’ınla savrulmak için ……………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı sıcak Sarı ayaz çöllerde Kum tanesiydim Yeşile yolculuktu umudum Alır götürürsün diye ………………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir denizdim Bir çakıl taşı Kendi kıyısında yalnız Gecesiz Sabahsız Ve arsız Gelirsin diye öylece ………………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arzularımı Bir uçuk gibi sakladım Dudağımda Kanadım Yandım Sesine karışan ses Yalnız gecelerde hıçkırandım ………………duyar gelirsin sandım ……………………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş rengi saçlar uzattım senin için Değesin diye Bir okyanus sakladım gözlerimde İçesin diye Tüm zamanlarda Tüm coğrafyalarda bekledim Esesin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa senin adın Rüzgar’dı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|