![]() |
Günaydın, be Sevgili ,Günaydın, güle hasretim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın, be Sevgili ,Günaydın, güle hasretimGünaydın Günaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe Günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe Günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler Yürek yangınlarına su gönderen gözeler Günaydın hayatımın parlayan tek yıldızı Soğuk zemherilerin beni ısıtan yazı Günaydın can yoldaşım, güzel yârim günaydın COŞARİ senle bütün diğer yarım günaydın Günaydın ![]() ![]() Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın… ![]() Gökyüzü veda ediyor karanlık örtüye Güneş geliyor eşsiz güzelliğiyle Ve yanında yeni bir günle Aydınlatıyor heryeri yine O zaman Günaydın yeni güne Günaydın tüm herkese Günaydın yürekten seven sevgiliye ![]() ![]() ![]() Günaydın o gül yüzlü sevdiğime, Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne, Günaydın gün görmek için bekleyene, Günaydın, günaydın, günaydın ![]() Günaydın benim derdime derman dostlarıma, Günaydın, dert ortağım komşularıma, Günaydın yardan uzak sevgiliye, ![]() Günaydın güle hasret bülbüle, Günaydın bülbülün aşkı güle, Eyy dostlar, Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki, Yazıklar olsun, Ömründe bir kez günaydın demeden ölene… Cengiz Kapusuz Gününaydin Günaydin yürekyaram tektanem Günaydin Canimin icinde ben gibi yasayan Günaydin Gözümü actigimda aklima düsenim Günaydin Seviyorum derken yüregimi titretenim Günaydin Dün yasamimda yokken hic olmuslardayken ben Günaydin Bu günümü bana veren türkü sözlüm Günaydin Ugruna verecek bir canim var onuda yoluna koydugum Günaydin Hasreti icimi yakarken bile buruk mutluluk yasadigim Günaydin Belki bir gün dokunabilrim diye düsler kurdugum Günaydin Hasretim canim cantanem yaninda olmak istedigim Günaydin Ela gözlüm sevda yüreklim Günaydin Icimdeki umutlari sevdalari yesertenim Günaydin Birtanem ikinci baharimi yasamayi cok istedigim Günaydinnnnnnnnnnnn Yollarini gözlemekten seni beklemeten bikmayacagim Günaydin Belki bir gün gelirsin diye kapimi acik tutup bekledigim |
![]() |
![]() |
|