|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözlerinden, hasret, sevdaya, sürgün, uzakta |
![]() |
Hasret; gözlerinden uzakta bir sevdaya sürgün ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasret; gözlerinden uzakta bir sevdaya sürgün ...![]() Sana içinde hasret olan sözler adıyorum ![]() Hasret; gözlerinden uzakta bir sevdaya sürgün olan ve kimsesizliğin çocuksu bitaraf lığında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana içinde hasret olan sözler adıyorum -ki yokluğunun fırtınasında bana kalan gözlerin olsun ![]() ![]() İçimdeki magmanın lavlarını nasıl döküyorsam kelimelere bil ki hasretimi gergeflere işlemekle de nakkaş kesilmişim ![]() ![]() -ki bilirsin yokluğunun metafizik erguvanlarını ![]() ![]() Dilim pejmürde harflerin kırılgan kelimeleriyle dolu ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden ![]() ![]() ![]() Bu yüzden sana gel dememi bekleme ![]() ![]() ![]() Sana içinde hasret olan sözler adıyorum ![]() -ki belki nisyana tutulur da kaybedersin bütün olmaması gereken düşleri ![]() ![]() ![]() Kır ve parçala kurşun asker tasvirlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve kayırmıyorum taht sürgünüyle yerini ![]() ![]() ![]() Sana içinde hasret olan tümceler adıyorum -ki gelmeden ölüm; sana son bir kere özleyişimin temsilcisi olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|