|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıtır, canımı, duyacaklarım, işte, korkarsam, sadece, susarım, tek, zaman |
![]() |
Sadece duyacaklarım canımı acıtır diye korkarsam.. İşte bir tek o zaman susarım ben.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece duyacaklarım canımı acıtır diye korkarsam.. İşte bir tek o zaman susarım ben..Susmadım ama keşkelerim kaldı ![]() ![]() Ya da aklıma bir şey takıldıysa ![]() ![]() Bir şeye kızmışsam Ya da bir haksızlığa uğramışsam ![]() ![]() Asla susmam ![]() Susamam Sadece duyacaklarım canımı acıtır diye korkarsam ![]() ![]() İşte bir tek o zaman susarım ben ![]() ![]() Etrafıma kırgın bakmaya başlarım ![]() Söylemediklerimi yükler ruhuma"Ya söyleseydim" le başlayan cümlelerimin soru işaretleri peşimdeyken yaşamaya çalışırım ![]() ![]() ![]() ![]() Duyacaklarımın açacağı yaralardan korkarsam eğer ![]() ![]() İşte o zaman yazmaya başlarım ben ![]() ![]() İçimdeki isyan kelimelere dökülürken Kızgın ve kırgın gözyaşlarım onlara eşlik eder ![]() ![]() Ve gözyaşlarımın dağıttığı mürekkep kuruyana kadar ![]() ![]() Ya da esen bir rüzgarla isyanım yazılı kağıtlar uçana kadar ![]() ![]() İzi kalır bende yaşananların Konuşulmayanların ![]() ![]() Konuşamadıklarımın ![]() Keşke ![]() ![]() Yıkandıkça temizlenecek bir leke olsaydın da ![]() ![]() İz bırakmasaydın ![]() ![]() Kaybolsaydın Alinti |
![]() |
![]() |
|